Extreem productief - IFBD
Extreem productief

Extreem productief

  • U leert hoe u als leidinggevende elke dag 2 uur vrij maakt voor innovatie, strategie en groei en zo niet langer het manusje-van-alles van uw team of bedrijf bent.
  • U leert om te gaan met tijdvreters, uitstelgedrag, bottlenecks en extreem delegeren, saboteurs zoals perfectionisme en weerstand en stoorzenders.
  • U krijgt tot zes maand na de training een unieke e-learning.

EXTREEM PRODUCTIEF

Je werkt zeer hard maar toch stapelt alles zich op. Werk wordt steeds meer een bron van stress en zorg in plaats van inspiratie en motivatie. En dit kan anders … In ‘EXTREEM PRODUCTIEF’ leren twee experts je hoe je tijd vrijmaakt. Niet met gratuite tips, evidente tricks of oppervlakkige kreten, maar met een doordacht en bewezen systeem vol nieuwe concepten, werkende strategieën en positieve mindset. Pak het slim aan en verdien 2 uur per dag terug: 2 uur vrije tijd om te investeren in innovatie, strategie en groei. Precies die dingen waar je voor betaald wordt.

ELKE VRIJDAG EEN VRIJE DAG

Twee uur per dag tijdswinst betekent één dag per week pure focus op strategie en winst. Wie wil dit nu niet? Deze unieke werksessie leert je doelen stellen, delegeren, vergaderen, … en effectiever werken. De vrijdag wordt terug een vrije dag …

OPTIMALISEER ALLES … MET DIT EXTREEM SLIM SEMINAR

Omgaan met tijdvreters en uitstelgedrag, oplossen van bottlenecks, extreem delegeren, elimineren van saboteurs zoals perfectionisme en weerstand, verwijderen van stoorzenders, rekruteren van A-spelers, perfecte focus realiseren, systematiseren en optimaliseren,… Kortom, alles wat je doet, kan stukken productiever. Snelheid met kwaliteitswinst of extreem productief.

EXTRA MAANDEN ONLINE + JE IPAD ALS PRODUCTIVITEITSTOOL

Na afloop van dit seminar krijg je 6 maand lang – elke vier weken – een e-learning module die je telkens nog een zetje productiever maakt. Wat houdt dit in?

> Een nieuw audiocollege op MP3 dat je rechtstreeks toegestuurd wordt naar je iPad;
> Een pdf-werkboek met concrete en praktische opdrachten;
> Tal van checklists en de ultieme artikelen;
> Een live online Q&A sessie waarbij Taco en Marleen pas stoppen als de laatste vraag is beantwoord;
> Een online forum waar je met de andere cursisten jouw eigen ervaring kunt delen.

Bovendien ontvang je bij aanvang van de sessie je eigen iPad, met daarop alle teksten van de sessie, tientallen relevante artikelen, een reader van niet te missen boeken, diverse productiviteits apps, … Deze iPad wordt je persoonlijke productiviteit enhancer voor de zes maand volgend op het seminar en je persoonlijk logboek …

DIT IS GEEN TIME MANAGEMENT VERHAAL …

Let wel, dit is geen time management training, wel een persoonlijke productiviteitstraining die u – als leidinggevende, manager of ondernemer – effectiever én efficiënter leert werken.

Taco Oosterkamp - Trainer IFBD
Eén van de redenen waarom managers dit programma bijwonen, is dat ze gefrustreerd zijn omdat ze aan een hoop dingen niet toekomen. Herkenbaar? Het meest fnuikende is misschien wel dat niet alleen belangrijke dingen blijven liggen, maar ook de leuke dingen, die ervoor zouden zorgen dat je weer met plezier naar je werk gaat.

Taco Oosterkamp - Trainer IFBD

Taco Oosterkamp is Business Thinker en oprichter-inspirator van Meereffect, Extreem Productief en Fridays Off!®. Hij is de auteur van de boeken “Getting Things Done in de praktijk” en “Elke dag je hoofd en inbox leeg” en heeft ruim 20.000 klanten geholpen om sneller en beter te werken. Hij is bekend van zijn bedrijf meereffect en zijn artikelen op Lifehacking.nl en Microsoft.com. Taco sprak op talloze seminars, trainingen en conferenties. Je komt hem tegen in volle zalen in schouwburgen, maar ook in een achteraf-collegezaaltje van Columbia University of ergens in een directiekantoor bij een beursgenoteerde CEO. Hij vindt weinig leuker dan mensen laten lachen om zichzelf en ze tegelijkertijd een paar stevige concepten en praktische tips in de maag te splitsen.

 

 

Marleen Kruyswijk - Trainer IFBD

Marleen Kruyswijk - Trainer IFBD

Senior trainer en business coach Marleen Kruyswijk werkte al vanaf de oprichting samen met Taco. Zij coachte de afgelopen jaren topmanagers en andere professionals om de informatiestromen in hun werk te optimaliseren. Samen met Taco Oosterkamp schreef Marleen het boek “Getting Things Done in de praktijk”, wat al duizenden mensen heeft geholpen om slimmer en sneller te gaan werken.

Goeie opleiding, goeie opbouw, boeiend over heel de lijn.

Luc, Marketing Manager

Super opleiding! Hele boterham en veel stof tot nadenken, maar vooral doen!

Kathleen, HR Directeur

De quick wins/tips allerhande zijn erg goed toepasbaar. Merci!

Rolf, Teamleader
Neem voor meer informatie contact met ons op
Datum & locatie van geplande sessie(s):
Hou mij op de hoogte van nieuwe data
Kostprijs
Inschrijven Inschrijven * Per extra deelnemer ontvangt u 5% korting op het totaalbedrag met een maximum van 20% (= 5 deelnemers of meer).
Uw persoonlijk carrièrepad: waar staat u vandaag en waar wilt u morgen staan

Het IFBD ontwikkelde speciaal voor u deze unieke carrière-testen, waarbij u uw persoonlijk leer- en groeipad kunt vinden. Het IFBD adviseert zo welke training u vandaag én morgen nodig heeft om uw ambities te realiseren. Klik op het respectievelijke leerpad.  (6 minuten per test).

 

 

(Klik op één van deze groeipaden voor een ‘in depth self assessment’ en ontvang een gevalideerd testresultaat.)

Quinn Test: ontdek uw talent als business professional
Anderen bekeken ook
Persoonlijke efficiëntie Master your TODO list: extra tijd door persoonlijke effectiviteit Master your TODO list: extra tijd door persoonlijke effectiviteit Lees meer lees meer Persoonlijke efficiëntie E-mail Etiquette E-mail Etiquette Lees meer lees meer Persoonlijke efficiëntie Social Selling Social Selling Lees meer lees meer Persoonlijke efficiëntie Interpersonal effectiveness Interpersonal effectiveness Lees meer lees meer