Impact maken met data - IFBD
Impact maken met data

Impact maken met data

  • U leert hoe u het verhaal achter de cijfers vertelt.
  • U leert hoe u van data-visualisatie naar data-storytelling groeit.
  • U leert hoe u – met cijfers – een overtuigende presentatie brengt.

ZEGGEN CIJFERS ALTIJD MEER DAN WOORDEN?

“Cijfers zeggen meer dan woorden”. Maar is dat wel zo? Cijfers zijn vaak de dooddoener van uw presentatie. In deze training over datavisualisatie gaan we aan de slag met het bestrijden van die dooddoeners. Aan de hand van de technieken van Hans Rosling, hoogleraar statistiek, leert u de kracht van de juiste methodes. Presenteer sprekende tabellen, breng grafieken tot leven en zuig uw publiek in begrotingen, budgetoefeningen en financiële rapporten. Met theorie en oefening zeggen uw cijfers na de training écht meer dan woorden.

DATA ZIJN ESSENTIEEL BIJ ELKE BESLUITVORMING

Want data zijn alomtegenwoordig en onmisbaar. Of u nu financieel manager, project manager, operationeel manager of HR manager bent, u moet vaker dan u lief is complexe data presenteren. En deze data hebben slechts één doel: het nemen van de juiste beslissing.

VAN DATA-VISUALISATIE NAAR DATA-STORYTELLING

U weet dat u de juiste cijfers moet presenteren, maar slaagt u er steeds in de échte betekenis van deze data over te brengen? Of het verhaal achter de cijfers? Hoe kan u door een professionele datavisualisatie mensen niet alleen meenemen in uw verhaal, maar ook overtuigen? Dit leert u in dit unieke programma.

Aniek van Onzenoort - Trainer IFBD
Cijfers zeggen meer dan woorden … Maar is dit wel juist? Zijn cijfers niet net de dooddoener van je presentatie? Ik leer u sprekende tabellen te presenteren, grafieken tot leven te brengen en zo uw publiek te overtuigen met uw begroting, budgetoefening of financieel rapport.

Aniek van Onzenoort - Trainer IFBD

Aniek van Onzenoort is Master of Science (bètagamma opleiding met major Natuurkunde) en is vanuit die optiek heel veel bezig met het goed presenteren van data. Bèta-gamma beperkt zich immers niet tot één vakgebied, maar combineert elementen van exacte wetenschappen, levenswetenschappen, sociale wetenschappen, economie en filosofie. Na haar studies werd Aniek consultant bij Young Advisory Group. Vandaag is zij als trainer en gespreksleider actief bij Debat.nl. Haar werkdomein is vooral het helder presenteren van complexe data.

Neem voor meer informatie contact met ons op
Datum & locatie van geplande sessie(s):
Hou mij op de hoogte van nieuwe data
Kostprijs
Inschrijven Inschrijven * Per extra deelnemer ontvangt u 5% korting op het totaalbedrag met een maximum van 20% (= 5 deelnemers of meer).
Uw persoonlijk carrièrepad: waar staat u vandaag en waar wilt u morgen staan

Het IFBD ontwikkelde speciaal voor u deze unieke carrière-testen, waarbij u uw persoonlijk leer- en groeipad kunt vinden. Het IFBD adviseert zo welke training u vandaag én morgen nodig heeft om uw ambities te realiseren. Klik op het respectievelijke leerpad.  (6 minuten per test).

 

 

(Klik op één van deze groeipaden voor een ‘in depth self assessment’ en ontvang een gevalideerd testresultaat.)

Quinn Test: ontdek uw talent als business professional
Anderen bekeken ook
Strategie & innovatie Blockchain organiseren voor financials Blockchain organiseren voor financials Lees meer lees meer Strategie & innovatie Messcherpe & onderbouwde financiële analyses Messcherpe & onderbouwde financiële analyses Lees meer lees meer Strategie & innovatie Het managen van overhead Het managen van overhead Lees meer lees meer Financieel Management voor niet-financiële professionals Cash is King – cash flow analyse Cash is King – cash flow analyse Lees meer lees meer