Managen met tegenwind - najaar 2020 - IFBD
Managen met tegenwind – najaar 2020

Managen met tegenwind – najaar 2020

 • Maak jezelf future proof !
 • Maak je team future proof !
 • Maak je organisatie future proof !

MANAGEN MET TEGENWIND

maak jezelf, je team en je organisatie future proof

robuuste selectie van IFBD programma’s – najaar 2020

 

Jouw projecten zijn uitgesteld of moeten morgen al worden opgeleverd. Je budgetten zijn herzien en je financiële positie staat onder druk. Je team is terug aan de slag maar getekend door onzekerheid, twijfel en angst. Je klanten heronderhandelen elk contract en rekenen op jouw  begrip. En je management verwacht dat je nu actie onderneemt, mensen motiveert, cijfers haalt, kosten bespaart, processen herziet, … Geef het gerust toe: managen met tegenwind is niet gemakkelijk.

Daarom maakte ik, als Programma Directeur van het IFBD, in nauw overleg met onze faculty, een selectie van onze meest robuuste programma’s en workshops.  Wij bundelden deze trainingen in dit overzicht:

Managen met Tegenwind (klik op de titel voor het totaaloverzicht).

Binnen de acht fundamentele bouwstenen van een future proof manager en organisatie, selecteerden wij telkens vier essentiële én robuuste programma’s:

 

 • Future Proof Strategie : ga voor business recovery en business continuity
 • Future Proof Leiderschap : kies voor veerkracht en counter weerstand
 • Future Proof Communicatie : durf te overtuigen met impact
 • Future Proof Finance : ga voor cash en durf te investeren
 • Future Proof Project Management : stuur projecten en geef leiding
 • Future Proof HR : stuur de business en herstel het welzijn
 • Future Proof Professional : verhoog aandacht en output
 • Future Proof Sales : ga voor de klant en bewaak marges

 

Aan jou de keuze … Want vandaag moet je die tegenwind – net als een professioneel zeiler – durven te gebruiken om je doel te bereiken. En misschien zal de weg wat langer zijn, de reis wat lastiger.  Misschien heb je nieuwe reisgezellen nodig of kleinere zeilen … Eén ding staat vast, jouw kompas is cruciaal in deze nieuwe complexe reis. En deze programma’s leren je hoe je jouw doel bereikt.

Blader rustig in deze selectie van workshops, trainingen en virtual classrooms. En heb je vragen, neem dan zeker contact met mij op. Ik kijk graag samen met jou hoe het IFBD ook jouw zeilen en die van je team weer aan de wind kan zetten.

Groetjes en hou het vooral veilig,

 

 

 

 

Dirk SPILLEBEEN

Programma Directeur

 

Neem voor meer informatie contact met ons op
Managen met tegenwind

Leren in deze complexe en onzekere tijden is een must. Daarom maakte het IFBD een unieke selectie uit haar totaalaanbod en bundelde deze in de brochure ‘Managen met Tegenwind’. Klik op de titel en download de brochure.

Binnen de acht fundamentele bouwstenen van een future proof manager en organisatie, selecteerden wij telkens vier essentiële én robuuste programma’s. Van strategie en leiderschap, over communicatie en finance, naar project management en HR tot sales en output …

Deze programma’s bezorgen u het noodzakelijke kompas en helpen u uw zeilen én die van uw team terug aan de wind te zetten.

 

Uw persoonlijk carrièrepad: waar staat u vandaag en waar wilt u morgen staan

Het IFBD ontwikkelde speciaal voor u deze unieke carrière-testen, waarbij u uw persoonlijk leer- en groeipad kunt vinden. Het IFBD adviseert zo welke training u vandaag én morgen nodig heeft om uw ambities te realiseren. Klik op het respectievelijke leerpad.  (6 minuten per test).

 

 

(Klik op één van deze groeipaden voor een ‘in depth self assessment’ en ontvang een gevalideerd testresultaat.)

Quinn Test: ontdek uw talent als business professional
Anderen bekeken ook
Leiding geven aan mensen Ik weet dat u liegt … Ik weet dat u liegt … Lees meer lees meer Writers academy Listig in lastige situaties Listig in lastige situaties Lees meer lees meer Human Resources & Arbeidsrecht Het grote blunderboek van het ontslagrecht Het grote blunderboek van het ontslagrecht Lees meer lees meer Juridische trainingen Contracteren met de overheid (E-procurement & bestekanalyse) Contracteren met de overheid (E-procurement & bestekanalyse) Lees meer lees meer