Mindgym - IFBD
Mindgym

Mindgym

  • Leer hoe u mentaal in topconditie komt en vooral blijft.
  • Leer hoe u uw korte en vooral uw lange termijn energie managet.
  • Leer alles over mindgym, de enige fitness met bewezen return.

MENTAAL IN TOPCONDITIE: TOPSPORT OP DE WERKVLOER

Als professional presteert u hard, elke dag opnieuw. En hierbij is uw brein uw belangrijkste werkinstrument. Maar hoe zorgt u voor een ijzersterke mentale conditie? Hoe haalt u alles en nog meer uit uzelf? Hoe ontwikkelt u de juiste mindset? Hoe versterkt u uw veerkracht?  

Want net als topsporters trainen om hun fysieke conditie op te bouwen, kunt en moet u werken aan uw mentale conditie.  Om zo optimaal te presteren … Tijdens deze workshop leert Wouter de Jong u hoe u dit doet.  

MINDGYM: EEN GOEDE GEZONDHEID BEGINT IN JE HOOFD  

Een goede gezondheid begint niet in de sportschool, maar in uw hoofd. Want wat heeft u aan een six pack als het spookt in uw hoofd?  U zit pas écht lekker in uw vel als u mentaal sterk bent.  En net zoals u uw spieren traint, kunt u uw brein ook trainen. U leert uw aandacht gericht te focussen, meer te genieten van positieve emoties, beter om te gaan met negatieve emoties, met meer energie te leven én te werken.    

MINDGYM: MANAGE UW KORTE EN VOORAL UW LANGE TERMIJN ENERGIE

Mindgym is een wetenschappelijk bewezen aanpak om effectiever met stress en druk op het werk om te gaan. Hierdoor neemt uw betrokkenheid toe zonder dat u opbrandt.  U leert beter in te spelen op veranderingen en gaat effectiever om met tijd, emoties, stress en collega’s.  U herkent vroegtijdig stresssignalen en kan daar constructief op in spelen.  Energiemanagement voor de lange termijn dus!

DE SPORTSCHOOL VOOR UW GEEST : DE ENIGE FITNESS MET BEWEZEN RETURN

Spreken wij over werken, dan spreken wij snel over cijfers, groei en resultaten. Maar achter die cijfers gaat een organisatie schuil en die organisatie bestaat uit mensen. Als deze mensen de juiste mindset hebben en effectief en met optimisme werken, dan vertaalt zich dat terug naar het bedrijfsresultaat. De sportschool voor uw geest is dan ook de enige fitness met bewezen return. 

MAAK VAN UW COMFORT ZONE EEN ADVENTURE ZONE

Tijdens deze unieke workshop werken wij op volgende vier brein circuits:

  • Circuit 1 – Aandacht (leer uw focus vast te houden)
  • Circuit 2 – Veerkracht (leer snel te herstellen van negativiteit)
  • Circuit 3 – Positiviteit (leer positieve emoties en gedachten te creëren en te koesteren)
  • Circuit 4 – Altruïsme (leer onvoorwaardelijk te geven)

Aan de hand van tientallen praktische oefeningen gaat u gedurende deze dag zelf aan de slag. U werkt aan uw eigen vitaliteit en mindset en maakt van uw comfort zone een echte adventure zone.  

Wouter de Jong - docent IFBD
Bij goed voor jezelf zorgen denken we vaak aan meer bewegen en gezond eten, maar je zit pas écht lekker in je vel als je ook mentaal sterk bent. Een goede gezondheid begint niet in de sportschool, maar in je hoofd. Ik leer je in dit programma waarom succes niet gelukkig maakt, maar geluk je wel succesvoller maakt.

Wouter de Jong - docent IFBD

Wouter de Jong is een veelgevraagd key note spreker, dagvoorzitter en trainer. Hij trainde intussen duizenden ondernemers, managers en CEO’s in zijn sportschool voor de geest. 

Wouter studeerde af in Nederlands recht en aansluitend volgde hij een opleiding aan de Amsterdamse toneelschool, waarna hij werkte als acteur (onder andere in GTST en Villa Achterwerk). Hij volgde meerdere opleidingen tot compassie- en mindfulness trainer, onder andere aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Zijn boek Mindgym kwam begin 2018 bij Maven Publishing uit en werd een instant bestseller (inmiddels al meer dan 65.000 stuks verkocht!). Zijn tweede boek, Mindgym Work- outs, kwam begin 2019 uit. Eind 2019 komt zijn derde boek, Superkrachten voor je hoofd uit. Hierin vertaalt Wouter de inzichten van Mindgym naar bruikbare tools en inzichten.  

Wouter trainde intussen professionals bij o.m. FrieslandCampina, Deloitte, UMC, Rabobank, WeTransfer, Erasmus Universiteit, bol.com, De Persgroep, booking.com en vele andere. 

Wouter wordt gezien als de nieuwe ster in persoonlijk leiderschap en effectiviteit. Als trainer brengt hij je vanuit de comfort zone naar de adventure zone, maar zonder trekken of duwen. Zijn training is direct, interactief, vol humor en met tal persoonlijke inzichten. Een perfecte mix van wetenschappelijk onderbouwde theorie, oefeningen en reflexiemomenten.  

Wouter leert je mentaal fit te blijven …

Mindgym - sporschool voor je geest

Bij goed voor jezelf zorgen denken we vaak aan meer bewegen en gezond eten, maar je zit pas écht lekker in je vel als je ook mentaal sterk bent. Een goede gezondheid begint niet in de sportschool, maar in je hoofd.  Ik leer je in dit programma waarom succes niet gelukkig maakt, maar geluk je wel succesvoller maakt.

 

 

Neem voor meer informatie contact met ons op
Datum & locatie van geplande sessie(s):
Hou mij op de hoogte van nieuwe data
Kostprijs
Inschrijven Inschrijven * Per extra deelnemer aan een open, klassikaal leerprogramma ontvangt u 5% korting op het totaalbedrag met een maximum van 20% (= 5 deelnemers of meer).
Corona-proof leren bij het IFBD

Klik hier en vind alle maatregelen die we hebben genomen om onze trainingen op een veilige manier te laten verlopen.

Managen met tegenwind

Leren in deze complexe en onzekere tijden is een must. Daarom maakte het IFBD een unieke selectie uit haar totaalaanbod en bundelde deze in de brochure ‘Managen met Tegenwind’. Klik op de titel en download de brochure.

Binnen de acht fundamentele bouwstenen van een future proof manager en organisatie, selecteerden wij telkens vier essentiële én robuuste programma’s. Van strategie en leiderschap, over communicatie en finance, naar project management en HR tot sales en output …

Deze programma’s bezorgen u het noodzakelijke kompas en helpen u uw zeilen én die van uw team terug aan de wind te zetten.

 

Uw persoonlijk carrièrepad: waar staat u vandaag en waar wilt u morgen staan

Het IFBD ontwikkelde speciaal voor u deze unieke carrière-testen, waarbij u uw persoonlijk leer- en groeipad kunt vinden. Het IFBD adviseert zo welke training u vandaag én morgen nodig heeft om uw ambities te realiseren. Klik op het respectievelijke leerpad.  (6 minuten per test).

 

 

(Klik op één van deze groeipaden voor een ‘in depth self assessment’ en ontvang een gevalideerd testresultaat.)

Quinn Test: ontdek uw talent als business professional
Anderen bekeken ook
Strategie & innovatie Deep democracy Deep democracy Lees meer lees meer Persoonlijke efficiëntie Breintraining voor managers Breintraining voor managers Lees meer lees meer Writers academy Storytelling Storytelling Lees meer lees meer Strategie & innovatie De fluïde organisatie De fluïde organisatie Lees meer lees meer