Ontwikkel je leiderschap - IFBD
Ontwikkel je leiderschap

Ontwikkel je leiderschap

  • U leert hoe u uw leiderschapsontwikkeling drastisch versnelt.
  • U leert hoe u zichzelf ontwikkelt zonder zichzelf te verliezen.
  • U leert de massa-ontwikkelingswapens die van u een beter leider maken.

ONTWIKKEL JE LEIDERSCHAP EN MAAK HET VERSCHIL

Leiderschap is geen doel op zich. Het is slechts een middel. Een middel om het verschil te maken in je eigen leven, in je organisatie en in de wereld om je heen. Daarom is het absoluut noodzakelijk om je leiderschap te ontwikkelen. Bij jezelf en bij anderen!

HET VERSCHIL TUSSEN EEN GOEDE LEIDER ZIJN EN EEN GOEDE LEIDER WORDEN

Hoe ontwikkel je je leiderschap eigenlijk? Wie zijn leiderschap wil ontwikkelen, zal zelf de regie moeten nemen. Maar waar begin je? Welke aanpak werkt echt en waar moet je op letten? Er zit een groot verschil tussen wat goede leiders doen en hoe je een goede leider wordt. Deze Writer’s Class gaat over hoe je een goede leider wordt. Over hoe je jouw leiderschapsontwikkeling een ‘boost’ kunt geven.

LEIDEN EN LEREN ZIJN ONLOSMAKELIJK MET ELKAAR VERBONDEN

Jij kan leiderschap ontwikkelen. Maar het gaat niet vanzelf en niemand anders kan het voor je doen. Leiderschapsontwikkeling heeft niets te maken met toeval maar alles met bewuste en gerichte ontwikkeling. Inspirerende leiders leren heel bewust: door middel van training, door de mensen om hen heen en door hun ervaringen.

JEZELF ONTWIKKELEN ZONDER JEZELF TE VERLIEZEN

Voor inspirerende leiders betekent ‘jezelf ontwikkelen’ niet dat je iemand anders wordt: je wordt juist meer jezelf. Echte leiders werken bewust vanuit hun sterke punten, maar rekenen ondertussen wel af met hun fatale gebreken. Door je leiderschapsstijl te ontdekken kun je de kracht ervan inzetten en de zwakte ervan ondervangen.

JE LEIDERSCHAP ONTWIKKELEN DOE JE NOOIT ALLEEN

Hoewel je zelf verantwoordelijk bent voor je eigen leiderschapsontwikkeling, kun je niet zonder de hulp van de mensen om je heen. Het benutten van feedback, advies en inspiratie is essentieel.

JE LEIDERSCHAP ONTWIKKELEN IN DE PRAKTIJK

Ervaring is essentieel, weten inspirerende leiders. Maar ze weten ook dat niet elke ervaring even waardevol is. Ze zoeken dan ook juist die ervaringen op met een hoog leerpotentieel. Daarbij verleggen ze hun focus van presteren naar leren, want ervaring is geen garantie op ontwikkeling.

AAN DE SLAG

Deze workshop behandelt krachtige principes voor het versnellen van je leiderschapsontwikkeling (én die van je medewerkers). Gebaseerd en geïnspireerd op wetenschappelijk onderzoek aangevuld met veel voorbeelden en oefening. Raak geïnspireerd, gemotiveerd en ga naar huis met een concreet plan op 1 A4 om je leiderschap verder te ontwikkelen.

Joël Aerts - Trainer IFBD
Word een betere versie van jezelf en versnel je leiderschapsontwikkeling (én die van je medewerkers)!

Joël Aerts - Trainer IFBD

Joël Aerts, MsC spreekt, schrijft en adviseert over leiderschap en leiderschapsontwikkeling.   Hij is auteur van het veel geprezen boek ‘Ontwikkel je leiderschap – 14 krachtige principes voor het versnellen van je leiderschapsontwikkeling en die van je medewerkers’. Eerder schreef hij samen met Ben Tiggelaar de nummer 1 bestseller MBA in één dag – Het boek en werkte aan de totstandkoming van twintig audioprogramma’s over de beste ideeën van de belangrijkste managementdenkers. Joël verzorgt workshops, lezingen en seminars. Zijn lezingen zijn energiek en interactief, vol met onderbouwde inzichten en ontzettend praktisch. De afgelopen jaren heeft hij lezingen en trainingen verzorgd voor meer dan vijftig profit- en non- profitorganisaties. Naast spreker en auteur is Joël een ervaren organisatieadviseur. Joël studeerde cum laude af in International Business & Management en heeft meerdere internationale teams geleid voor een internationale non-profitorganisatie.

Inclusief voor elke deelnemer!

Ontwikkel je leiderschap’ is je persoonlijke gids bij het versnellen van jouw leiderschapsontwikkeling én die van anderen. “Verfrissend en ontzettend praktisch!” – Ben Tiggelaar, schrijver, spreker, gedragswetenschapper, auteur van ‘Dromen Durven Doen’

“Een helder, praktisch en inspirerend boek over leiderschapsontwikkeling!”  – Gabriël G. Anthonio, bijzonder hoogleraar in de Sociologie van Leiderschap, Organisaties en Duurzaamheid

“Hét startpunt voor het ontwikkelen van krachtig leiderschap!” – Ingrid van Tienen, adjunct-directeur ORMIT en expert in talent- en leiderschapsontwikkeling

Naast de waardevolle documentatiebundel, krijgt u bij deelname aan deze training het boek ‘Ontwikkel je leiderschap’ van uw trainer Joël Aerts mee naar huis. 

Neem voor meer informatie contact met ons op
Datum & locatie van geplande sessie(s):
Hou mij op de hoogte van nieuwe data
Kostprijs
Inschrijven Inschrijven * Per extra deelnemer ontvangt u 5% korting op het totaalbedrag met een maximum van 20% (= 5 deelnemers of meer).
Uw persoonlijk carrièrepad: waar staat u vandaag en waar wilt u morgen staan

Het IFBD ontwikkelde speciaal voor u deze unieke carrière-testen, waarbij u uw persoonlijk leer- en groeipad kunt vinden. Het IFBD adviseert zo welke training u vandaag én morgen nodig heeft om uw ambities te realiseren. Klik op het respectievelijke leerpad.  (6 minuten per test).

 

 

(Klik op één van deze groeipaden voor een ‘in depth self assessment’ en ontvang een gevalideerd testresultaat.)

Quinn Test: ontdek uw talent als business professional
Anderen bekeken ook
Writers academy Framing Framing Lees meer lees meer Writers academy Hoe vang ik een rat … Hoe vang ik een rat … Lees meer lees meer Writers academy Leiding geven aan mensen die geen zin hebben Leiding geven aan mensen die geen zin hebben Lees meer lees meer Persoonlijke efficiëntie Out of office Out of office Lees meer lees meer