Spreken als Obama - IFBD
Spreken als Obama

Spreken als Obama

  • U leert – van de wereldkampioen debatteren – hoe uw publiek op het puntje van hun stoel houdt.
  • U leert authentiek, charismatisch en empathisch te spreken.
  • U leert hoe u meer warmte uitstraalt dan uw beamer.

HOU UW PUBLIEK OP HET PUNTJE VAN HUN STOEL

In hoeverre bent u in staat om tijdens een presentatie uw publiek te binden, boeien, overtuigen en inspireren? Weet u uw publiek op het puntje van hun stoel te houden, zelfs als de materie ingewikkeld is? En kent u eigenlijk de top 5 van veelgebruikte trucs om een fantastische PowerPointslide te presenteren?

STRAAL MEER WARMTE UIT DAN UW BEAMER

Als spreker moet u authentiek zijn, geloven in uw boodschap en uw luisteraars meenemen in uw verhaal. Barack Obama wordt hier gezien als hét natuurtalent. Maar Obama werd niet geboren als uitmuntend spreker, hij is het geworden. Maar hoe wordt u een bevlogen spreker? Welke technieken gebruiken de beste sprekers? Hoe past u die toe? Hoe slaagt u erin uw charisma over te brengen naar uw publiek? Hoe lukt het u om – ook met minder inspirerende inhoud – uw publiek toch te inspireren? Hoe framet en verpakt u een overtuigende boodschap? Wat is retoriek en hoe past u dit toe in uw verhaal? Kortom, hoe straalt u meer warmte uit dan uw beamer?

YES YOU CAN …

In de training “Spreken als Obama” gaat u onder begeleiding van Sharon Kroes, Benelux’ meest ervaren speechschrijver en spreker, aan de slag: u leert stapsgewijs alles over een boeiende opening, een spetterende afsluiting van uw presentatie, tot en met het applaus van de zaal.

Sharon Kroes - Trainer IFBD
Obama wordt gezien als één van de meest charismatische sprekers ooit. Ik leer je niet alleen hoe hij het doet, maar vooral hoe jij het moet doen. Yes, you can …

Sharon Kroes - Trainer IFBD

Sharon Kroes is Nederlands, Europees en Wereldkampioen debatteren en academisch onderscheiden wegens zijn bijdrage in het debat. Verder is hij ook Nederlands kampioen Eloquentia (welbespraaktheid). Nu deelt hij zijn vaardigheden om effectief te overtuigen. Al jarenlang geeft Sharon voor het IFBD trainingen op het gebied van debatteren, argumenteren, presenteren, drogredenen, reageren, gesprekken en efficiënt vergaderen. Daarnaast is Sharon auteur van de bestseller “Overtuigend Debatteren”, waarin hij samen met debatprof Peter van der Geer alle technieken en trucs van het debatteren behandelt.

Intussen volgden reeds 589 deelnemers het succesvolle programma ‘Van gelijk hebben naar gelijk krijgen’, verzorgd door Sharon Kroes en werd dit programma reeds bij tientallen bedrijven als incompany programma verzorgd door het IFBD.

Top! Zeer goede ervaring!

Marleen, Plant Manager

Zalig, interactie was top!

Annick, Plant Manager

Zeer interactief, interessant. Veel tips en tricks gekregen.

Isabelle, Country Head Belgium
Neem voor meer informatie contact met ons op
Datum & locatie van geplande sessie(s):
Hou mij op de hoogte van nieuwe data
Kostprijs
Inschrijven Inschrijven * Per extra deelnemer aan een open, klassikaal leerprogramma ontvangt u 5% korting op het totaalbedrag met een maximum van 20% (= 5 deelnemers of meer).
Corona-proof leren bij het IFBD

Klik hier en vind alle maatregelen die we hebben genomen om onze trainingen op een veilige manier te laten verlopen.

Managen met tegenwind

Leren in deze complexe en onzekere tijden is een must. Daarom maakte het IFBD een unieke selectie uit haar totaalaanbod en bundelde deze in de brochure ‘Managen met Tegenwind’. Klik op de titel en download de brochure.

Binnen de acht fundamentele bouwstenen van een future proof manager en organisatie, selecteerden wij telkens vier essentiële én robuuste programma’s. Van strategie en leiderschap, over communicatie en finance, naar project management en HR tot sales en output …

Deze programma’s bezorgen u het noodzakelijke kompas en helpen u uw zeilen én die van uw team terug aan de wind te zetten.

 

Uw persoonlijk carrièrepad: waar staat u vandaag en waar wilt u morgen staan

Het IFBD ontwikkelde speciaal voor u deze unieke carrière-testen, waarbij u uw persoonlijk leer- en groeipad kunt vinden. Het IFBD adviseert zo welke training u vandaag én morgen nodig heeft om uw ambities te realiseren. Klik op het respectievelijke leerpad.  (6 minuten per test).

 

 

(Klik op één van deze groeipaden voor een ‘in depth self assessment’ en ontvang een gevalideerd testresultaat.)

Quinn Test: ontdek uw talent als business professional
Anderen bekeken ook
Strategie & innovatie Managen met tegenwind – najaar 2020 Managen met tegenwind – najaar 2020 Lees meer lees meer Persoonlijke efficiëntie Social Selling Social Selling Lees meer lees meer Maintenance & manufacturing management Vergroot uw impact als preventieadviseur Vergroot uw impact als preventieadviseur Lees meer lees meer Writers academy Aanspreken? Gewoon doen! Aanspreken? Gewoon doen! Lees meer lees meer