Turbomanagement - IFBD
Turbomanagement

Turbomanagement

  • U past slimme technieken toe om sneller te managen.
  • U leert 15 zaken om direct mee te stoppen en 15 zaken om direct mee te beginnen.
  • U kan met minder doen, meer bereiken.

DWEILEN MET DE KRAAN OPEN … TIJD VOOR TURBOMANAGEMENT

Als manager loopt u het vuur uit uw sloffen. U regelt, beslist en managet tot u erbij neervalt. Toch wordt uw inbox alleen maar voller en uw “to-do-list” steeds langer. Input en output zijn zelden in balans. U holt van de ene meeting naar de andere, ziet intussen op uw smartphone uw mailbox gestaag vullen en deadlines beangstigend snel naderen. U coacht, evalueert, stuurt en begeleidt uw medewerkers en rapporteert stipt naar uw directie en toch komt die boemerang telkens terug uw richting uit. Steeds vaker lijkt het dweilen met de kraan open … Tijd voor turbomanagement!

MINDER DOEN, MAAR MEER BEREIKEN

Te vaak gaan managers ervan uit dat er een directe relatie is tussen inspanning en resultaat, tussen hard werken en goed leiderschap. Terwijl algemeen bekend is dat 80% van uw resultaat voortkomt uit 20% van uw inspanningen. Als manager worden wij geleefd door de verwachtingen van de mensen om ons heen. Tijd om het roer weer in eigen handen te nemen en te kiezen voor rigoureus uitbesteden, rigoureus prioriteren en u te richten op dat wat het meest effect heeft.

TURBOMANAGEMENT: HET BRUTALE BROERTJE VAN TIJDMANAGEMENT

Managers zijn er niet om te streven naar middelmaat. Goede managers halen het beste uit hun team en zichzelf. Dat vraagt lef. Lef in hoe u met anderen omgaat, lef in hoe u zichzelf organiseert. Dat vraagt de juiste blik om het onderscheid te kunnen maken tussen wat mogelijk is en wat echt belangrijk is.

DOORBREEK DE CONVENTIE

Iedereen heeft behoefte aan regelmaat. Maar soms zijn wij gevangenen van onze eigen gewoontes. We vergaderen, werken onze lijstjes af en beantwoorden onze e-mails, maar verliezen de focus op de zaken die echt het verschil maken. Turbomanagement laat u dat verschil weer zien en ervaren.

Jeroen Busscher - Trainer IFBD
Soms zijn wij gevangenen van onze eigen gewoontes en verliezen we de focus op de zaken die het verschil maken. Turbo management (of het brutale broertje van time management) laat je dat verschil weer zien en ervaren.

Jeroen Busscher - Trainer IFBD

Jeroen Busscher geldt als een van de belangrijkste managementautoriteiten van dit moment. Zijn boeken “Pimp je afdeling”, “Turbomanagement” en “Onbeperkt Houdbaar” waren niet alleen bestsellers, maar baarden ook veel opzien in managementland.

Hij doceert aan verschillende hogescholen waaronder Business School Nederland en de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Hij is gastdocent aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Hij werkte met vele managementteams aan leiderschap en innovatie en is persoonlijk adviseur van verscheidene business leaders.

Jeroen is een veelgevraagd spreker, docent, leiderschapscoach en strateeg van organisatieverandering. Zijn stijl is prikkelend, creatief, maar altijd inspirerend en helder.

Inclusief voor elke deelnemer!

Tegenwoordig willen we dat medewerkers initiatief nemen, zelf denken, klantgericht, creatief of zelfs ondernemend zijn. We vergeten wel eens dat dit enkele jaren terug hoogst ongewoon was.

Toen bedacht de baas gewoon wat iemand moest doen en gaf hem op z’n donder als hij dat niet deed. Nu spreken we van thuiswerkers, kenniswerkers of professionals. Regeltjes, bemoeizucht en betutteling zijn uit den boze. Maar wat moet u dan wel, als hedendaags manager? Coachen? Faciliteren? Meewerken?

Jeroen Busscher laat in ‘Turbomanagement’ helder zien wat u niet moet doen, en plaatst daartegenover wat u juist wél moet doen. Vertrouwen en echte interesse staan centraal. In dit seminar haalt Busscher menig hedendaags managementcliché onderuit en introduceert hij nieuwe, hyperconcrete do’s and don’ts.

Naast de waardevolle documentatiebundel, krijgt u bij deelname aan deze training het boek ‘Turbomanagement’ van uw trainer Jeroen Busscher mee naar huis. 

Mag gerust een tweedaags programma worden. Op korte tijd veel stof tot nadenken meegekregen en tientallen praktische tips. En nu toepassen :-)

Ronny, Manager

Zeer interessante opleiding, bruikbaar!

Nancy, Commercial Manager

Opleiding is een aanrader voor andere managers.

Lotte, Afdelingsverantwoordelijke
Neem voor meer informatie contact met ons op
Datum & locatie van geplande sessie(s):
Hou mij op de hoogte van nieuwe data
Kostprijs
Inschrijven Inschrijven * Per extra deelnemer ontvangt u 5% korting op het totaalbedrag met een maximum van 20% (= 5 deelnemers of meer).
Uw persoonlijk carrièrepad: waar staat u vandaag en waar wilt u morgen staan

Het IFBD ontwikkelde speciaal voor u deze unieke carrière-testen, waarbij u uw persoonlijk leer- en groeipad kunt vinden. Het IFBD adviseert zo welke training u vandaag én morgen nodig heeft om uw ambities te realiseren. Klik op het respectievelijke leerpad.  (6 minuten per test).

 

 

(Klik op één van deze groeipaden voor een ‘in depth self assessment’ en ontvang een gevalideerd testresultaat.)

Quinn Test: ontdek uw talent als business professional
Anderen bekeken ook
Persoonlijke efficiëntie Master your TODO list: extra tijd door persoonlijke effectiviteit Master your TODO list: extra tijd door persoonlijke effectiviteit Lees meer lees meer Writers academy Van gelijk hebben naar gelijk krijgen Van gelijk hebben naar gelijk krijgen Lees meer lees meer Writers academy Framing Framing Lees meer lees meer Writers academy Leiding geven aan mensen die geen zin hebben Leiding geven aan mensen die geen zin hebben Lees meer lees meer