Waar haal je de energie vandaan? - IFBD
Waar haal je de energie vandaan?

Waar haal je de energie vandaan?

  • U leert hoe u van zichzelf en uw team een powerhouse maakt.
  • U leert in één dag hoe u uw vitaliteit en stressbestendigheid terug vindt.
  • U leert uw energievreters te identificeren en te elimineren.

ENERGIE= SUCCES

Energie is de beste voorspeller van succes. Energieke mensen zitten beter in hun vel, gedragen zich actiever en presteren beter. En energieke teams presteren tot 40% beter dan gemiddeld. En toch gaan heel wat mensen, teams en organisaties gebukt onder sleur en stress. Met energieverlies en prestatievermindering als gevolg. Maar waar haal je die energie vandaan? Hoe laad je jezelf voldoende op, zodat je bestand bent tegen de hectiek van alledag en steeds weer het beste uit jezelf weet te halen?

VIND EN ACTIVEER UW ENERGIEBRONNEN

Tijdens deze praktische en inspirerende workshop leer je hoe je je mentale, emotionele en sociale energiebronnen vindt én activeert. Op basis van jarenlang onderzoek legt Hans van der Loo op heldere en bruikbare wijze uit hoe je dagelijks met 100% energie aan de slag kunt gaan. Daarnaast krijgt u tientallen tips en technieken om energieker dan ooit door het leven te gaan en buitengewoon te presteren, thuis en op je werk. ‘Waar haal je de energie vandaan?’ is een no-nonsense workshop voor iedereen die in beweging wil komen!

WAT ZIJN JOUW ENERGIEVRETERS: DE VIJF STRUIKELBLOKKEN NAAR OPTIMALE ENERGIE

Een eerste struikelblok is het gevoel dat het je toch niet lukt. Of je denkt dat anderen het maar gek zullen vinden. Of het is iets dat je diep van binnen niet echt wilt, maar eerder als een ‘moetje´ beschouwt. Een tweede struikelblok heeft te maken met het feit dat je aandacht zo versnipperd is dat je van voren niet weet wat je van achteren doet. Diffuse aandacht slokt je energie op, zodat er geen ruimte is voor nieuwe ideeën en activiteiten. Een derde struikelblok is dat je niet precies weet waar je naartoe wilt. Zonder helder doel ontbreekt het al gauw aan wilskracht. Een vierde struikelblok heeft te maken met het feit dat je niet goed weet waar je sterktes liggen. Een tegenslag voelt dan al gauw als een mokerslag. Het vijfde en laatste struikelblok is dat je alles in je eentje wilt doen. Omdat je dat nu eenmaal gewend bent en omdat je niet goed hulp durft te vragen. In deze workshop pak je deze vijf energievreters drastisch aan.

KEN JE EIGEN ENERGIELEVEL EN DAT VAN UW TEAM

Daarnaast leer je je eigen energieprofiel kennen aan de hand van een gedegen meting, waarmee je een precies inzicht krijgt in je energiebronnen en -lekken. Bovendien krijg je de tools aangereikt om meteen zelf in actie te komen om je energieniveau te verhogen.

VOOR WIE IS DIT PROGRAMMA BEDOELD?

Teamleiders en professionals die meer uit zichzelf en hun team willen halen, die willen werken aan stressreductie of die met een nieuw projectteam van start gaan.

Hans van der Loo - Trainer IFBD
Energie blijft de beste voorspeller van professioneel succes. Energieke mensen zitten beter in hun vel, gedragen zich actiever en presteren beter. En energieke teams presteren tot 40% beter dan gemiddeld.

Hans van der Loo - Trainer IFBD

Hans van der Loo is geboren in Luxemburg en heeft daarna aan de Sorbonne (Parijs), de Universiteit Utrecht en Harvard Business School (Boston) gedragswetenschappen gestudeerd. Hij begon zijn carrière als universitair hoofddocent op het gebied van toekomstscenario’s aan de Universiteit Utrecht. Na een aantal jaren werkzaam te zijn in het bedrijfsleven maakte hij de switch naar advies. Als partner hield hij zich in binnen- en buitenland bezig met gedrags- en cultuurverandering. Visie- en merkontwikkeling, strategieformulering en de vertaling daarvan in aangepast gedrag en gewenste prestaties waren zijn hoofdthema’s. Hij verrichtte opdrachten voor bedrijven en organisaties in zowat alle economische en maatschappelijke sectoren.  Sinds 2015 is hij samen met Patrick Davidson co-founder van twee adviesbedrijven: betterday (gericht op versneld veranderen) en EnergyFinder (gericht op het krijgen en behouden van energie). Zijn focus is steeds het maken van heldere cultuuranalyses, de realisatie van krachtige gedragsveranderingen en het faciliteren van gewenste prestatieverbeteringen.

Zijn boeken (‘Waar haal je de energie vandaan, Musk Mania, We hebben er zin in, …) behoren tot de meest gelezen en bestverkochte boeken van de Benelux.

Inclusief voor elke deelnemer!

Het prestatieverschil tussen vergelijkbare professionals bedraagt een factor 10! Tussen vergelijkbare teams zijn de verschillen maar liefst een factor 40 tot 2000! De vraag die zich opdringt is hoe je meer uit jezelf en je teamgenoten kunt halen. Ofwel, … hoe word je van een DoDo een GoGo?

Naast de waardevolle documentatiebundel, krijgt u bij deelname aan deze training het boek ‘Waar haal je de energie vandaan?’ van uw trainer Hans van der Loo mee naar huis. 

Een inspirerende en energiegevende dag, blij dat ik mezelf deze dag cadeau heb gegeven! Voldoende info om zelf mee aan de slag te gaan. Dank je!

Katelijne, Finance Manager
Neem voor meer informatie contact met ons op
Datum & locatie van geplande sessie(s):
Hou mij op de hoogte van nieuwe data
Kostprijs
Inschrijven Inschrijven * Per extra deelnemer aan een open, klassikaal leerprogramma ontvangt u 5% korting op het totaalbedrag met een maximum van 20% (= 5 deelnemers of meer).
Corona-proof leren bij het IFBD

Klik hier en vind alle maatregelen die we hebben genomen om onze trainingen op een veilige manier te laten verlopen.

Managen met tegenwind

Leren in deze complexe en onzekere tijden is een must. Daarom maakte het IFBD een unieke selectie uit haar totaalaanbod en bundelde deze in de brochure ‘Managen met Tegenwind’. Klik op de titel en download de brochure.

Binnen de acht fundamentele bouwstenen van een future proof manager en organisatie, selecteerden wij telkens vier essentiële én robuuste programma’s. Van strategie en leiderschap, over communicatie en finance, naar project management en HR tot sales en output …

Deze programma’s bezorgen u het noodzakelijke kompas en helpen u uw zeilen én die van uw team terug aan de wind te zetten.

 

Uw persoonlijk carrièrepad: waar staat u vandaag en waar wilt u morgen staan

Het IFBD ontwikkelde speciaal voor u deze unieke carrière-testen, waarbij u uw persoonlijk leer- en groeipad kunt vinden. Het IFBD adviseert zo welke training u vandaag én morgen nodig heeft om uw ambities te realiseren. Klik op het respectievelijke leerpad.  (6 minuten per test).

 

 

(Klik op één van deze groeipaden voor een ‘in depth self assessment’ en ontvang een gevalideerd testresultaat.)

Quinn Test: ontdek uw talent als business professional
Anderen bekeken ook
Persoonlijke efficiëntie Glashelder werken Glashelder werken Lees meer lees meer Persoonlijke efficiëntie Elke dag uw mailbox leeg Elke dag uw mailbox leeg Lees meer lees meer Writers academy Onzichtbaar leiderschap Onzichtbaar leiderschap Lees meer lees meer Writers academy Onzichtbaar verhoren: verhoortechnieken voor professionals Onzichtbaar verhoren: verhoortechnieken voor professionals Lees meer lees meer