Workshop voor de spitsuurvrouw - IFBD
Workshop voor de spitsuurvrouw

Workshop voor de spitsuurvrouw

  • U begrijpt én managet uw persoonlijke ‘spitsuur’-momenten.
  • U overwint de ratrace van elke dag en zwicht niet langer voor de waan(-zin) van elke dag.
  • U elimineert multi-tasken en laptoplunchen.

DRUKDRUKDRUK …

Verslik je je wel eens in het leven? In de wirwar van rollen, taken en to do’s? In ‘nog even iets hier’ en ‘nog snel iets daar’? Als spitsuurvrouw komt er heel wat op je af. Je hebt het drukdrukdruk met je boeiende baan, met het leiden van je team, het runnen van je huishouden, met je veeleisende lieve kroost en je relaties. En aan het eind van je drukke dag heb je meestal enkel frustratie geoogst en nog meer ‘losse eindjes’.

WEG UIT DE RATRACE …

Hoe graag je het ook wil, het is niet makkelijk om uit de ratrace te stappen. Toch lukt het jou zonder twijfel ook! In de ‘workshop voor de spitsuurvrouw’ zet life & businesscoach Sara Van Wesenbeeck je alvast in de juiste versnelling voor een leven met minder stress en frustratie en meer kwali-tijd.

MANAGE DE SPITSUURMOMENTEN

Sara leert je de spitsuurmomenten in je leven en werk beter te managen. Ze reikt nuttige en haalbare strategieën en beproefde recepten aan, zodat je niet langer hoeft te zwichten voor de waan(zin) van de dag. Je combineert voortaan vlot al je rollen, vindt rust en evenwicht én houdt weer tijd over voor datgene wat er echt toe doet.

WORD TERUG REGISSEUR VAN JE EIGEN LEVEN

De ‘workshop voor de spitsuurvrouw’ is een absolute mustfollow voor elke vrouwelijke manager, leidinggevende of professional die weer zelf de regisseur wil worden van haar leven!

Sara Van Wesenbeeck - Trainer IFBD
Lijkt je leven, net als dat van veel vrouwen, één langgerekt spitsuur? Word weer zelf regisseur van je leven en krijg eindelijk weer alles afgewerkt.

Sara Van Wesenbeeck - Trainer IFBD

Sara Van Wesenbeeck is een ervaren life & businesscoach, erkend business-mediator en bemiddelaar bij arbeidsconflicten, professional organizer, spreker, trainer en auteur bij haar bedrijf “Barking Dogs” – bureau voor coaching | mediation | organizing | training. Sara coacht managers, ondernemers en individuen in binnen- en buitenland bij het realiseren van een leven met minder stress en meer kwali-tijd.

Ze is auteur van drie boeken waaronder ‘Het handboek voor de spitsuurvrouw’ en ‘Het slimme organizing boek’ (uitgegeven bij Lannoo). Sara is een veelgevraagd expert in de media. Als ervaren en bevlogen spreker en trainer zet Sara je in geen tijd in de juiste versnelling om prettig te werken en te leven en meer te doen op minder tijd.

Inclusief voor elke deelnemer!

“Is hollen door het leven de enige sport die je beoefent? Doe je aan laptoplunchen en multitasken in de hoop elke dag nog wat extra tijd te winnen? Is brandjes blussen je specialiteit? Lijkt je leven, net als dat van veel vrouwen, één langgerekt spitsuur? Dan is de ‘Workshop voor de spitsuurvrouw’ beslist voor jou! In deze workshop maak je niet alleen goede voornemens, je maakt ze eindelijk ook écht waar!“

Naast de waardevolle documentatiebundel, krijgt u bij deelname aan deze training het boek ‘Het handboek voor de spitsuurvrouw’ van uw trainer Sara Van Wesenbeeck mee naar huis. 

Neem voor meer informatie contact met ons op
Datum & locatie van geplande sessie(s):
Hou mij op de hoogte van nieuwe data
Kostprijs
Inschrijven Inschrijven * Per extra deelnemer ontvangt u 5% korting op het totaalbedrag met een maximum van 20% (= 5 deelnemers of meer).
Uw persoonlijk carrièrepad: waar staat u vandaag en waar wilt u morgen staan

Het IFBD ontwikkelde speciaal voor u deze unieke carrière-testen, waarbij u uw persoonlijk leer- en groeipad kunt vinden. Het IFBD adviseert zo welke training u vandaag én morgen nodig heeft om uw ambities te realiseren. Klik op het respectievelijke leerpad.  (6 minuten per test).

 

 

(Klik op één van deze groeipaden voor een ‘in depth self assessment’ en ontvang een gevalideerd testresultaat.)

Quinn Test: ontdek uw talent als business professional
Anderen bekeken ook
Strategie & innovatie Masterclass ontketen vernieuwing Masterclass ontketen vernieuwing Lees meer lees meer Writers academy Hoe vang ik een rat … Hoe vang ik een rat … Lees meer lees meer Strategie & innovatie Het managen van overhead Het managen van overhead Lees meer lees meer Writers academy Ontwikkel je leiderschap Ontwikkel je leiderschap Lees meer lees meer