Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Wanneer is uw inschrijving definitief?

Van zodra u van ons een bevestiging van inschrijving krijgt, is uw reservatie definitief. Dit gebeurt uiterlijk één week na uw inschrijving.

Annulatievoorwaarden

Indien u meer dan twee weken voor de opleiding door onvoorziene omstandigheden de training niet kan bijwonen, vragen we u zo snel mogelijk met ons contact op te nemen. We zoeken dan samen naar de beste oplossing voor u en kunnen:

  • Of uw inschrijving annuleren
  • Of uw inschrijving verplaatsen naar een andere datum

Bent u minder dan twee weken voor de start van de opleiding verhinderd, dan bent u ons sowieso het volledige bedrag van de opleiding verschuldigd. U mag in dat geval wel altijd een collega sturen om de opleiding in uw plaats te volgen.
Het is mogelijk dat wij een administratieve kost (max. € 75) in rekening brengen om uw deelname te verplaatsen of te annuleren, indien deze minder dan 2 weken voor de training plaatsvindt.

Het is ten allen tijde mogelijk dat wijzelf een opleiding dienen te annuleren wegens overmacht of onvoorziene omstandigheden. We nemen in dat geval persoonlijk contact met u op.

Facturatie

U krijgt van ons automatisch een factuur toegestuurd die bij voorkeur betaald dient te worden voor aanvang van de training of conform de vervaldata op de factuur.

Hotelovernachting

Crowne Plaza Antwerpen

Via deze link: www.cpantwerpen.be/nl kan u een kamer boeken in het Crowne Plaza hotel. Voor meer info kan u terecht via tel. +32 3 259 75 00 of e-mail: info@cpantwerp.com.

Auberge du Pêcheur

Een kamer boeken (met IFBD-korting: vermeld hiertoe de promocode "IFBD") in de Auberge du Pêcheur kan u via volgende link: www.auberge-du-pecheur.be. Telefonisch kan u hen bereiken op het nr. +32 9 282 31 44, of via e-mail: info@auberge-du-pecheur.be.

IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier