49+1 te vermijden arbeidsrechtelijke valkuilen voor de Operationele Manager

49+1 te vermijden arbeidsrechtelijke valkuilen voor de Operationele Manager

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

Meer en meer verantwoordelijkheden worden terug gebracht naar het lijnmanagement. Hoewel de meeste organisaties beschikken over een personeelsafdeling of juridisch departement waar u als operationeel manager terecht kunt met uw concrete vragen, heeft u er alle belang bij – om conflicten te vermijden – deze kennis zo paraat mogelijk te houden. Daarom stelt het IFBD u deze training voor, waarbij de meest courante arbeidsrechtelijke knelpunten – relevant voor de Operationele Manager – in detail besproken worden.

DOELGERICHT PROGRAMMA

Dit programma werd speciaal ontwikkeld voor iedere Operationele Manager die meer inzicht wil krijgen in de basis van het arbeidsrecht, zodat hij/zij op een efficiënte wijze kan inspelen op de gerichte vragen van de werkvloer.

LEERMETHODIEK

Mix van gefundeerde arbeidsrechtelijke informatie, vertaald naar de specifieke knelpunten die de Operationele Manager op de werkvloer ervaart.

Eerdere deelnemers evalueerden als volgt:

"Zeer goeie interactie, duidelijke praktijkvoorbeelden, gebracht met no-nonsense stijl en wat humor die de aandacht houdt. TOP!"
Geert Van Impe - Branch director - Man Truck & Bus

Kostprijs

€ 795 excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info

IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier