NIEUW

Agile managen

Agile managen

GRATIS BOEK VOOR ELKE DEELNEMER

Geen enkele organisatie wil de kant op van Kodak en Nokia, de twee bekendste voorbeelden voor organisaties die niet meer bestaan omdat ze zich te laat aanpasten aan een nieuwe situatie. In Agile Managen brengt Mike Hoogveld agile naar uw organisatie en leert u waarom agility of wendbaarheid een middel is en geen doel.

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

WENDBAARHEID OM KUNNEN GAAN MET VERANDERING 

Een omgeving die steeds sneller en diepgaander verandert en een markt die dynamisch, complex en onvoorspelbaar is geworden. Het is iets waar ook uw organisatie mee worstelt. Wie in de toekomst wil blijven bestaan, moet zich vliegensvlug kunnen aanpassen. Toch zien steeds meer organisaties in dat hun traditionele manier van werken tekortschiet. Het ontbreekt hun aan agility of wendbaarheid.

DE AGILE TRANSFORMATIE

In deze workshop boek laat agility-expert Mike Hoogveld zien wat u kunt leren van slimme start-ups en andere succesvolle innovatieve organisaties. Aan de hand van wetenschappelijke inzichten, praktijkvoorbeelden en real life oefeningen krijgt u een direct bruikbaar stappenplan. U leert hoe u – door te focussen op continue verbetering – uw eigen organisatie agile maakt. Daarmee geeft hij heel concreet antwoord op die uiterst cruciale vraag waar zoveel organisaties mee worstelen: hoe vergroten we onze wendbaarheid?

INNOVATIEF, ONDERNEMEND EN WENDBAAR

Wendbaar inspelen op verandering, stimuleren van entrepreneurship, opstarten van flexibele teams, zoeken naar nieuwe kansen maar ook fouten durven maken, blokkades kunnen doorbreken, durven denken als een startup … Dit alles vraag een ander leiderschap waarbij u een evenwicht zoekt tussen autonomie en alignment. Dit alles leert u op deze unieke dag.

Kostprijs

€ 795 excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info

IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier