Business Case Calculation - investeringsanalyse & -selectie

Business Case Calculation - investeringsanalyse & -selectie

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

Iedere investering bestaat uit twee welgedefinieerde luiken: een financieel en een strategisch luik. Sommige investeringen zijn louter en alleen financieel te bekijken. Andere investeringen zijn noodzakelijk om als bedrijf competitief te blijven en strategisch voordeel te krijgen of te behouden. Deze cursus biedt u niet alleen inzicht in investeringsanalyse, maar geeft u bovendien bruikbare tools en technieken die u moeten helpen bij investeringsselectie en rendementsanalyses.

DOELGERICHT PROGRAMMA

Deze intensieve cursus is een must voor iedere manager met een eindverantwoordelijkheid van een onderneming, businessunit, afdeling of departement die een pragmatisch inzicht wenst te verwerven in het interpreteren en evalueren van investeringen.

LEERMETHODIEK

Deze training is een perfect uitgebalanceerde mix van theoretische concepten, tools en technieken en integraal uitgewerkte oefeningen en casestudies.

Kostprijs

€ 795 excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info

IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier