Business Plan op 1 A4

Business Plan op 1 A4

Iedereen heeft plannen. Zakelijk en privé. Maar we realiseren onze plannen vaker niet dan wel. Dat komt omdat veel plannen gewoonweg niet goed/concreet genoeg zijn en/of te weinig draagvlak hebben.

Deze workshop leert u hoe krachtig én doelgericht een business plan maakt dat wél werkt.

Ides Ticket

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

EEN WEEK IN DE ARDENNEN … MET OF ZONDER BUSINESS PLAN

Het zijn geen gemakkelijke tijden. Een week op afzondering voor een strategisch plan, daar hebben we geen tijd meer voor. De middelen van elke onderneming zijn beperkt: financieel en menselijk. Hoe pakken we een strategisch plan pragmatisch aan? Hoe maken we keuzes? Hoe zorgen we dat die keuzes ook gedragen zijn door de groep? En dat we ons er ook aan houden …
Met deze training maak je een (business)plan dat werkt. Met behulp van de OGSM-methodiek maak je je dromen, ideeën en plannen concreet. OGSM staat voor Objective, Goals, Strategies, Measures en omhelst een plan op 1 A4 (ja, je leest het goed: op 1 A4!) dat leidt van visie naar actie. Het verbindt ambitieuze doelstellingen aan concrete activiteiten en het helpt om goede plannen te maken en hier slim aan te werken. Een businessplan maken is zo geen ‘moeten’ meer, maar een moment om gestructureerd en strategisch te bepalen waar je over een bepaalde tijd wilt zijn en hoe je daar gaat komen.

LEERMETHODIEK

De methodiek is wereldwijd bewezen effectief. Vele personen en organisaties werken er al jarenlang mee, zoals de NASA, Procter & Gamble, Coca-Cola en Business Markers. Ook meer en meer KMO’s en vrije beroepen starten de heldere methodiek te gebruiken. Aan de slag dus als je nog succesvoller wilt zijn!

UW TOPTRAINER

Uw trainer, Ides Ticket, managing partner van Business Markers werkte bij Procter&Gamble, Coca-Cola en als general manager van MTV Networks, waar hij de OGSM-methodiek geleerd en toegepast heeft.

Eerdere deelnemers evalueerden als volgt ...

"De grootte van de groep was ideaal. Een lesgever met bagage, dat merk je. Hij speelde goed in op de vragen die leefden."
Ellen Beens - Stafmedewerker Organisatie Ontwikkeling - CM

Vorige maand volgde ik de opleiding "Business plan op 1A4". Ik heb dit intussen toegepast op een intern project voor het personeel. Ik ben tevreden met het resultaat. Met de output gaan we nu krachtiger aan de slag + het stelt ons in staat om in alle communicatie te verwijzen naar het waarom ...
Nele Huys - Manager Mobiliteit & Externe Relaties

Kostprijs

€ 795 excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info

IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier