Coaching op de werkvloer

Coaching op de werkvloer

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

Coaching is een niet meer weg te denken instrument om mensen in organisaties optimaal te ontwikkelen en te laten groeien. Het doel van coaching is tweeledig: het verhogen van de prestaties en het onafhankelijk – zelfsturend – leren werken. Deze training leert u hoe u uw mensen optimaal kunt coachen, zodat zij zelfstandig kunnen werken en zo hun productiviteit weten te optimaliseren. Want met ervaring, intuïtie en affiniteit alleen, kunt u geen professionele relatie bouwen. U heeft nood aan meer … Deze training biedt u als deelnemer een stevig fundament en neemt u mee langs de noodzakelijke basisvaardigheden, instrumenten, methoden en vormen van coaching.

DOELGERICHT PROGRAMMA

Deze training werd speciaal ontwikkeld voor die managers die op een natuurlijke wijze hun mensen willen aansturen en begeleiden. U leert niet alleen uw beperkingen, maar vooral uw potentieel als coach. Deze training verdiept uw persoonlijke stijl van coachen. Door te investeren in uzelf, verhoogt u de output van uw team. U vindt een optimale balans tussen aansturen, delegeren, controleren en loslaten.

LEERMETHODIEK

Deze training is een uitgebalanceerde mix van inzichten, tools en technieken én integraal uitgewerkte case studies en oefeningen.

Training erkend door FOD Volksgezondheid (Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu) voor het functiecomplement voor hoofdverpleegkundigen.

Kostprijs

€ 1.295 excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info

IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier