Communiceren & informeren binnen projecten

Communiceren & informeren binnen projecten

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

Als Project Manager verliest u tijd. Veel tijd! Mis-communicatie, niet op de hoogte, niet gestructureerde documenten, halve of verkeerde rapporten, ... De praktijk leert dat u binnen uw projecten steeds meer worstelt met informatie- en communicatie knelpunten die het succes van uw projecten hypothekeren. En toch wordt er relatief weinig aandacht besteed aan communicatie en informatie binnen projecten. Een optimaal informatiebeheer zorgt er net voor dat projecten volgens de specificaties gerealiseerd worden en dit binnen de vooropgestelde tijd en budget.

DOELGERICHT PROGRAMMA

Ieder Manager die zijn projecten doelbewust beheersbaar wenst te maken door een succesvolle communicatie en administratie van informatie binnen deze projecten.

LEERMETHODIEK

Aan de hand van concrete voorbeelden en oefeningen, gekaderd binnen een gefundeerde project methodologie, leert u hoe u kennis verankerd binnen uw organisatie door een perfecte beheersing van de voorhanden en benodigde informatie.

Kostprijs

€ 1.295 excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info

IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier