NIEUW

Een onfeilbaar geheugen

Een onfeilbaar geheugen

In ‘De geheimen van ons geheugen’ ontrafelt Boris Konrad de werking van ons geheugen en laat hij zien waartoe het in staat is – veel meer dan u denkt! – en wat u moet doen om het gezond te houden. Een goed geheugen heeft niets te maken met aanleg, maar met een goede training, bewijst hij. Want hoe vaker u traint, hoe meer verbindingen er in uw hersenen worden gemaakt. Zo kan (bijna) iedereen groeien naar een ‘superbrein’! 

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

HET GEHEUGEN VAN EEN OLIFANT OF VAN EEN NAAKTSLAK?  

U heeft een ‘slecht’ geheugen. Of dat denkt u … De realiteit is echter dat u niet weet hoe uw geheugen optimaal te gebruiken. Maar hoe zou u het vinden om die presentatie zonder spiekbriefjes te kunnen geven? Om de juiste cijfers te kunnen aanhalen in die ene cruciale meeting? Om iedereen die u kruist met de voornaam te kunnen aanspreken? Om complexe dossiers een week later nog foutloos te kunnen reciteren? Om nooit meer te moeten zeggen: het ligt op het puntje van mijn tong? Om niet telkens alles opnieuw te moeten googelen? Kortom, om alles te onthouden:  wat u wilt en wanneer u dit wilt …  

UITMUNTEN ZONDER SMARTPHONE 

Tijdens deze unieke workshop leert u de geheugenmethodes van geheugentrainer en wereldrecordhouder Dr. Boris Nikolai Konrad. U krijgt leermethodes om namen te leren en permanent te onthouden, om toespraken en hele presentaties uit het hoofd te geven en om op een eenvoudige manier feiten, informatie en definities nooit meer te vergeten. De focus van deze dag ligt vanaf de eerste minuut op de praktische toepassing van interactieve oefeningen. Want het doel is dat u aan het eind van deze workshop deze methodes ook weet toe te passen! Zo is uw smartphone niet langer uw virtuele geheugen … 

EEN WERELDRECORDHOUDER ALS TRAINER … DAT VERGEET U NOOIT MEER !!!

Geheugentrainer en neurowetenschaper Dr. Boris Nikolai Konrad heeft zelf verschillende geheugenwereldrecords. Zo brak hij in 2015 zijn eigen wereldrecord, door in 15 minuten 215 namen en gezichten te onthouden. In dit seminar wordt aan de hand van talrijke praktijkvoorbeelden uitgelegd met welke methoden u dit kan doen. De belangrijkste boodschap van onze geheugenexpert is: “Een goed geheugen is een vermogen dat kan worden geleerd - en zo kan iedereen zichzelf ervan overtuigen dat zijn eigen geheugen in staat is enorme prestaties te leveren.”

DOELSTELLINGEN VAN DEZE WORKSHOP:

  • U geeft uw toespraken, lezingen en presentaties zonder aantekeningen of spiekbriefjes.
  • U vergeet nooit meer namen en gezichten.
  • U onthoudt - doelgericht - gegevens, data, feiten, taken en planning.
  • U beoordeelt uw eigen geheugen en leert dit (nog) efficiënter te gebruiken.
  • U krijgt opnieuw vertrouwen in uw eigen geheugen en vindt terug plezier in het leren.

Kostprijs

€ 795 excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info

IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier