Fast close - Win tijd, bespaar kosten en verbeter resultaat

Fast close - Win tijd, bespaar kosten en verbeter resultaat

"Van slow close naar fast close" is een handreiking aan iedereen die zijn of haar organisatie efficiënter wil maken. De bereikte procesverbetering kan een organisatie veel geld opleveren.

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

Sluit sneller af en creëer structureel meer tijd voor kwalitatieve analyses en het vervullen van uw rol van business partner. Fast Closing of hard closing … het sneller afsluiten van maanden, kwartalen of jaren garanderen tijdswinst, kostenbesparing en betere management rapportage. Want vandaag kunt u niet een kwartaal wachten, laat staan 6 maand voor u alle informatie heeft om bij te sturen. Elke periode moet snel en efficiënt worden afgesloten. Zo komt er snel actuele informatie over de resultaatontwikkeling beschikbaar om bij te sturen en betrokkenen tijdig te informeren. Dat betekent niet alleen consolideren en aggregeren van financiële informatie, maar ook voldoende tijd hebben voor analyse en verklaringen. Een 'fast close' vraagt dan ook veel van processen en van financials.

DOELSTELLING VAN DE CURSUS

Deze cursus biedt vooral een brede oriëntatie op het fenomeen fast closing en gaat in op het waarom en hoe. U leert vooral hoe u door sneller te werken, betere resultaten en vooral betere rapporten kunt opmaken.

BESTEMD VOOR ...

Controllers, boekhouders, financiële directie, accountant kantoren en alle financiële professionals willen weten hoe snel maand, kwartaal of jaaraangiftes gesloten kunnen worden.  

Eerdere deelnemers evalueerden als volgt:

"Dank voor de heldere opleiding."
Jeroen V.

Kostprijs

€ 795 excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info

IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier