NIEUW

Harder praten helpt niet

Harder praten helpt niet

Dit boek is een aanrader voor iedereen die in het dagelijks leven wel een portie overtuigingskracht kan gebruiken. De workshop gaat echter een stap verder en leert u deze strategieën ook toe te passen.

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

JUISTE BEINVLOEDINGSTACTIEKEN EN –TECHNIEKEN 

We overleggen en adviseren aan de lopende band. We luisteren naar onze klanten, collega’s, bazen, familie en vrienden en geven hen goede raad. Elke dag opnieuw … Maar hoe goed zijn we daar eigenlijk in? Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat wij zeer vaak de verkeerde strategieën hanteren.  We oefenen druk uit en dringen ons advies op.  We leggen uit waarom de ander het bij het verkeerde eind heeft. En als de ander niet wilt luisteren, leggen we het nog een keer uit. Liefst harder pratend. 

STOP MET JE EIGEN WEERSTAND TE CREËREN

Zonder dat we er erg in hebben, organiseren we onze eigen weerstand. En net die weerstand nemen we zelden waar. Onze aandacht is vaak naar binnen gericht en hierdoor zien we de essentiële non-verbale cues bij onze gesprekspartners niet. Maar hoe moet het dan wel? In deze unieke workshop ontrafelen we stap voor stap het geheim van beïnvloeding om het vervolgens toe te passen op je eigen lastige (advies-) gesprekken. 

DRUK OP DE JUISTE KNOPPEN

Vaak heb je gewoon gelijk, maar waarom krijg je het dan niet? Je gesprekspartner is zelden gevoelig voor je rationele argumenten. Je bereikt pas resultaat als je juist inspeelt op de emoties, de persoonlijke belangen en de onbewuste denkprocessen van je collega, medewerker of manager. Ga daarom niet harder praten, maar verplaats je in de ander en leer op welke knoppen je moet drukken.

Kostprijs

€ 795 excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info

IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier