Help! ... Mijn kandidaat liegt

Help! ... Mijn kandidaat liegt

GRATIS BOEK VOOR ELKE DEELNEMER

“Sollicitanten zijn beroepsleugenaars bij uitstek: zij hebben immers weinig te verliezen en vooral te winnen. Zij proberen zichzelf zo mooi mogelijk te maken. Kijk echter achter de opsmuk en cosmetica van het cv en pas professionele verhoortechnieken toe tijdens het interview.“ 

Job Boersma

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

Een op de drie sollicitanten liegt dat het gedrukt staat. Erger nog, één op de vier sollicitanten vindt dat bovendien de normaalste zaak van de wereld. Hoe kunt u zich voorbereiden op een liegende kandidaat? Kunt u aan iemand zien of diegene aan het liegen is of niet? Wat zeggen wetenschappers, leugendetectiewizards en bijvoorbeeld pokerspelers hierover?

In het eerste dagdeel gaan we op zoek naar antwoorden op die vragen. We kijken naar de psychologie van de leugen, naar leugenstrategieën en naar verhoortechnieken uit de praktijk (o.a. de cruciale lessen van de CIA). Aan de hand van veel videofragmenten krijgen we een beeld wat er wel en niet mogelijk is in leugendetectie. Mythes worden ontrafeld en elementaire inzichten worden belicht.

’s Middags krijgt u een praktijksessie … U voert uw eigen rekruteringgesprek en herkent de leugens, zoekt en ontdekt het echte verhaal van de sollicitant. Op deze manier bent u beter dan wie ook niet alleen voorbereid op maar vooral gewapend tegen liegende kandidaten. 

Eerdere deelnemers evalueerden als volgt:

"Het was zeer leerrijk! Doe zo verder."
Lore Danis – Medewerker Personeelsdienst - Aurubis

Kostprijs

€ 895 excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info

IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier