Het perfecte project

Het perfecte project

GRATIS BOEK VOOR ELKE DEELNEMER

Vergeet even alles wat je hebt geleerd over projectmanagement. De eeuwige faalspiraal kan alleen worden doorbroken als je aan de juiste knoppen draait. Kijk verder dan je projectneus lang is en haal de succesmens uit de gereedschapskist!

Bart Flos

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

PROJECTPRUTSEN VOOR PROFESSIONALS

Traditioneel projectmanagement leidt tot een enorme verspilling van tijd, geld en menselijk talent. Twee op de drie van alle projecten faalt, groot en klein, altijd en overal. Het maakt niet uit in welke branche of sector, ze gaan allemaal op identieke wijze de mist in. We lijken maar geen einde te kunnen – of durven – maken aan deze eeuwige faalspiraal. Toch kan uw project succesvol zijn, als u de mens centraal stelt. In deze workshop boordevol confronterende voorbeelden, praktische tips & trucs, vele checklists en tal van testen, biedt Bart Flos een even eenvoudig als revolutionair gedachtegoed aan om prutsprojecten te ontmaskeren en er perfecte projecten van te maken. 

TIEN MANIEREN OM UW PRUTSPROJECTEN TE ONTMASKEREN

Lijken uw projecten succesvol te zijn? Pas op, schijn kan bedriegen! Met de volgende tien tips & trucs ontmaskert u de werkelijke status van uw projecten: de Project Matchtest, de PRIC-lijsten, het S.T.O.P.-principe, de Status Totalus, het Anti-prutskwadrant, de Probleem Analyse Checklist, het Denktanken met Brein-kracht, de Project Prutstest, de Zeven Vergader-vragen en de Succes Analyse Checklist. Met de juiste dosis leiderschap, volwassenheid en weerbaarheid komt u nooit meer met uw mond vol tanden te staan. U grijpt zelf in en neemt daarmee het projectheft weer in eigen handen.

Eerder deelnemers evalueerden als volgt:

"De docent heeft me met z'n enthousiasme meegenomen in zijn verhaal. Leuk!"
Wim Milissen – Project Manager – ALD Automotive

Kostprijs

€ 795 excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info

IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier