Leiding geven aan verandering

Leiding geven aan verandering

In dit programma laat Merlijn Ballieux u zien hoe de verandering begint bij wat er al gaande is in de organisatie en hoe u daarbij aansluit. Hij daagt u uit om ketens van vertrouwen te bouwen en het échte gesprek niet uit de weg te gaan. Iedere ontmoeting is immers een kans voor een interventie en vele micro-interventies samen zorgen voor een megaverandering. Dit programma is daarmee een belangrijk kompas voor iedere veranderaar die op een realistische manier het verschil wil maken binnen zijn of haar organisatie.

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

REALISTISCH VERANDEREN 

In deze Masterclass neemt Merlijn Ballieux u op een interactieve manier mee in wat hij ‘realistisch veranderen’ noemt. Veel organisaties staan onder druk om te veranderen, maar worstelen met de vraag; hoe dan? Inmiddels weet iedereen dat veranderen vanuit een blauwdruk of ‘one size fits all’ aanpak meestal niet de gewenste resultaten oplevert of juist de weerstand en scepsis in organisaties doet toenemen. Maar wat zijn uw alternatieven? 

WAAROM VERANDEREN

Hét vraagstuk van deze tijd gaat over het toevoegen van waarde. Wat is de ‘bedoeling’ van een organisatie en hoe geeft u daar leiding aan? Veranderen in de echte wereld begint bij zien wat er al gaande is in de organisatie en het vermogen hebben daarbij aan te sluiten. Uitgangspunt hierbij is denken vanuit verschillen. Het gaat niet om grootse veranderaanpakken, maar juist het inzicht dat Iedere ontmoeting een kans voor een interventie is en vele micro-interventies samen zorgen voor megaverandering.

ZELF VERANDEREN 

Tijdens deze unieke workshop neemt Merlijn u mee in zijn visie op veranderen. Dit doet hij  door te vertellen over zijn inzichten, ervaringen en voorbeelden uit de praktijk. U werkt aan uw persoonlijke verandercasus. U leert waarom u, uw mensen en uw organisatie zich vast rijden en hoe u concreet aan de slag gaat om uw veranderproject tot een realistisch succes te brengen. 

Kostprijs

€ 795 excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info

IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier