Ontwikkel je leiderschap

Ontwikkel je leiderschap

Word een betere versie van jezelf en versnel je leiderschapsontwikkeling (én die van je medewerkers)!

"Hét startpunt voor het ontwikkelen van krachtig leiderschap!"

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

ONTWIKKEL JE LEIDERSCHAP EN MAAK HET VERSCHIL

Leiderschap is geen doel op zich. Het is slechts een middel. Een middel om het verschil te maken in je eigen leven, in je organisatie en in de wereld om je heen. Daarom is het absoluut noodzakelijk om je leiderschap te ontwikkelen. Bij jezelf en bij anderen!

HET VERSCHIL TUSSEN EEN GOEDE LEIDER ZIJN EN EEN GOEDE LEIDER WORDEN

Hoe ontwikkel je je leiderschap eigenlijk? Wie zijn leiderschap wil ontwikkelen, zal zelf de regie moeten nemen. Maar waar begin je? Welke aanpak werkt echt en waar moet je op letten? Er zit een groot verschil tussen wat goede leiders doen en hoe je een goede leider wordt. Deze Writer’s Class gaat over hoe je een goede leider wordt. Over hoe je jouw leiderschapsontwikkeling een ‘boost’ kunt geven.

LEIDEN EN LEREN ZIJN ONLOSMAKELIJK MET ELKAAR VERBONDEN

Jij kan leiderschap ontwikkelen. Maar het gaat niet vanzelf en niemand anders kan het voor je doen. Leiderschapsontwikkeling heeft niets te maken met toeval maar alles met bewuste en gerichte ontwikkeling. Inspirerende leiders leren heel bewust: door middel van training, door de mensen om hen heen en door hun ervaringen.

JEZELF ONTWIKKELEN ZONDER JEZELF TE VERLIEZEN

Voor inspirerende leiders betekent 'jezelf ontwikkelen' niet dat je iemand anders wordt: je wordt juist meer jezelf. Echte leiders werken bewust vanuit hun sterke punten, maar rekenen ondertussen wel af met hun fatale gebreken. Door je leiderschapsstijl te ontdekken kun je de kracht ervan inzetten en de zwakte ervan ondervangen.

JE LEIDERSCHAP ONTWIKKELEN DOE JE NOOIT ALLEEN

Hoewel je zelf verantwoordelijk bent voor je eigen leiderschapsontwikkeling, kun je niet zonder de hulp van de mensen om je heen. Het benutten van feedback, advies en inspiratie is essentieel. 

JE LEIDERSCHAP ONTWIKKELEN IN DE PRAKTIJK

Ervaring is essentieel, weten inspirerende leiders. Maar ze weten ook dat niet elke ervaring even waardevol is. Ze zoeken dan ook juist die ervaringen op met een hoog leerpotentieel. Daarbij verleggen ze hun focus van presteren naar leren, want ervaring is geen garantie op ontwikkeling. 

AAN DE SLAG

Deze workshop behandelt krachtige principes voor het versnellen van je leiderschapsontwikkeling (én die van je medewerkers). Gebaseerd en geïnspireerd op wetenschappelijk onderzoek aangevuld met veel voorbeelden en oefening. Raak geïnspireerd,  gemotiveerd en ga naar huis met een concreet plan op 1 A4 om je leiderschap verder te ontwikkelen.

Kostprijs

€ 795 excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info

IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier