Pitch - van elevator tot aanbesteding

Pitch - van elevator tot aanbesteding

GRATIS BOEK VOOR ELKE DEELNEMER

“Wil je jouw pitch bouwen of aanscherpen? Kom dan naar onze workshop ‘PITCH!’. In een dag krijg je precies die handvatten waarmee jij jouw pitch overtuigender en unieker kunt maken. In een kleine groep maak je kennis met de PITCH!-formule, pas je de tips direct toe op jouw eigen pitch, oefen je en krijg je feedback van je collega’s en twee ervaren pitch-trainers…”

Alette den Exter & Rick Willemsen

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

U probeert uzelf, uw bedrijf en haar producten of diensten voor te stellen. Hiertoe moet u de meerwaarde laten zien- zowel op papier als in presentatievorm – bij mensen die u misschien nog nooit eerder gesproken of gezien hebben. Hiertoe heeft u een pitch nodig: een overtuigend verkoopverhaal om een idee in een korte presentatie verkocht te krijgen aan uw prospect

In deze pitchtraining krijgt u nieuwe inzichten en praktische tips om uw pitch aan te scherpen en aan te laten sluiten op uw publiek.

Een PITCH!-training is geen echte pitchtraining als er niet in geoefend wordt. Daarom bestaat het programma uit een reeks inspirerende inzichten en praktische handvatten afgewisseld met oefenmomenten. De trainers streven ernaar iedereen een keer te laten pitchen en goede feedback te geven. Daarnaast kan desgewenst aandacht besteed worden aan presentatievaardigheden en de schriftelijke pitch (zoals het LinkedIn-profiel).

Rick Willemsen en Alette den Exter schreven het boek 'Pitch! Van elevator tot aanbesteding' voor iedereen die van zichzelf vindt dat zij een unieke dienst of product in handen hebben en hulp nodig hebben om zichzelf te verkopen en te vermarkten. 

Kostprijs

€ 750 excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info

IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier