Presenteren met impact aan topmanagement

Presenteren met impact aan topmanagement

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

Uw management vraagt u als professional om bij het management team een project te verduidelijken, een budget te verdedigen, een investering toe te lichten. U krijgt hiertoe slechts beperkte tijd. Maar wat wil uw management precies weten? Hoe gedetailleerd moet u uw project toelichten? Welke argumenten vindt uw management écht belangrijk? Presentaties voor topmanagement zijn vaak unieke gelegenheden om de besluitvorming op hoog niveau te beïnvloeden. Twee kenmerkende eigenschappen van board presentaties maken deze situaties moeilijker dan andere presentaties: u hebt slechts éénmaal de gelegenheid en uw tijd is zeer beperkt. Het is dus van uiterst groot belang om elke fout te vermijden. Een hoogst kritisch publiek heeft bovendien alleen oor naar echte argumenten en oog voor echt relevante vorm.

DOELGERICHT PROGRAMMA

In de boardroom worden de strategische beslissingen genomen en cijfers en resultaten bekeken. Daarom blijft de juiste inhoud met een goede boodschap natuurlijk de sleutel van uw succes. Maar hiernaast moet u rekening houden met de cultuur van uw management team, hoe verhouden zich de machtsverhoudingen aan tafel, wat is de voorgeschiedenis , in welke vorm willen zij uw boodschap … Zo kunnen insider grapjes uw presentatie onderuit halen, hoe goed u ook voorbereid bent. U moet het beslissingsproces van de boardroom kennen. Zorg dat u niet alleen de landmijnen kent, maar die ook weet liggen. Maar moet u ideeën en projecten verkopen of net niet? Hoe gedetailleerd moet uw presentatie zijn? Welke vorm gebruikt u? Welke informatie verwacht uw management? Hoe defensief mag u zijn? Hoe herkent u de echte beslissers? En vooral, hoe beslissen zij? Deze workshop bezorgt u niet alleen inzage in hoe strategische beslissingen genomen worden, maar evenzeer hoe u dit proces kunt faciliteren.

LEERMETHODIEK

Deze unieke workshop bezorgt u een high level benadering om uw presentaties op een zo efficiënte en doelgerichte wijze te verzorgen, zowel naar inhoud als naar vorm. Op deze wijze effent u het pad voor uw project, maar zo direct ook voor uw persoonlijke carrière.

Eerdere deelnemers evalueerden als volgt:

"Zeer goede training met goede praktijkgerichtheid."
Sofie Leirens - Information Management - BASF Belgium

"Zeer praktische tips en zeer goede manier van overbrengen aan het publiek."
Evelien Willems - Verantwoordelijke ALM & Financiële Markten - Bank J. Van Breda & C°

"Geweldig informatief & praktisch toepasbaar."
Ingrid Jonkman - Project Manager - Sopra Banking Software

"Zeer interessant, aantal eye-openers niet op 1 hand te tellen."
Bram Van Cauwenberghe - Tooling & Cost Calculation Engineer - Arcelormittal Tailored Blanks

"Zeer efficiënte training."
Kristof Pardaens - Continuous Improvement Engineer Tooling - ArcelorMittal tailored Blanks

Kostprijs

€ 795 excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info

IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier