Professioneel gesprekken voeren & leiden

Professioneel gesprekken voeren & leiden

GRATIS BOEK VOOR ELKE DEELNEMER

Hoe maakt u van passieve medewerkers weer spraakmakende veranderaars? Hoe zorgt u voor interactie in een vervelende meeting? Hoe verleidt u ontevreden personeel tot een dialoog met resultaat? Ontdek de principes, gespreksvormen en technieken van de effectieve gespreksleider. Wetenschappelijke inzichten, anekdotes, tips, ideeën, gespreksvormen, praktijkvoorbeelden, do’s en don’ts zijn, voor iedereen die meer uit bijeenkomsten wil halen, gebundeld in dit unieke programma.  Het boek krijgt u erbij …

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

SPONTANE GESPREKKEN ZIJN ZELDEN GOEDE GESPREKKEN

Goede meetings ontstaan nooit vanzelf. Discussies zonder conclusies zijn tijdverlies. Professionele gesprekken zonder structuur of doel zijn zinloos.  Toch spendeert u (te veel) tijd in tijdrovend en oeverloos gebabbel : vergaderingen die voorbij kabbelen, maar blijven duren en nooit écht afsluiten.  Maar uw tijd is te kostbaar om deze in meeting rooms te verdoen.

VERHOOG HET RENDEMENT VAN UW MEETINGS, DISCUSSIES EN BIJEENKOMSTEN

Werk daarom aan uw interactietechnieken en zie het rendement van uw bijeenkomsten groeien. Tijdens deze unieke workshop leert u hoe u iedereen betrekt, grip houdt het op het echte proces en weerstand ombuigt in medewerking. U raakt geïnspireerd door de talrijke technieken en profiteert van beproefde technieken onder leiding van onze zeer ervaren trainer, voorzitter en moderator Peter van der Geer.

DE MANAGER ALS GESPREKSLEIDER

Tijdens deze unieke werksessie, leert u hoe zich scherp voor te bereiden, rekening houdend met de negen gespreksvormen. Hoe opent u een discussie?  Hoe creëert u - vanaf de eerste seconde – dynamiek in het gesprek.  Hoe garandeert u sterke interactie?  Hoe grijpt u in als het gesprek de verkeerde kant uitgaat ?  Hoe countert u emotionele oprispingen?  Hoe communiceert u onder druk?  Hoe neemt u ongemerkt de leiding van het gesprek over, ook al was dit niet uw toebedeelde rol?  En hoe sluit u het gesprek af zodat iedereen met een goed gevoel de zaal verlaat?  Kortom, hoe wordt u een driesterrengespreksleider?  

Eerdere deelnemers evalueerden als volgt: 

"Bedankt voor deze bruikbare tips, interactiviteit, procesbegeleiding. Zeer goed! Dankjewel!"
Reinaart Vanderwaeren - Technical Crop Manager - BASF Belgium

"Zeer intense, interactieve training waarin je tal van tips krijgt aangereikt"
Joke Peeraer – Industrial relations & communication manager – Aurubis Belgium

Kostprijs

€ 750 excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info

IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier