14 PDU

Managing projects

Managing projects

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

Als Operationeel Manager bent u meer en meer betrokken in cross-functionele projecten, maakt u deel uit van multi-disciplinaire projectteams, bent u verantwoordelijke voor complexe veranderingsprojecten. Uw onderneming is vandaag niet langer productgedreven, dan wel projectgedreven. En hoewel uw bedrijfskaartje niet ‘Project Manager’ vermeldt, bent u toch betrokken bij of verantwoordelijk voor strategische projecten. Daarom organiseert het Institute for Business Development deze intensieve tweedaagse management training ‘Project Management voor de Niet-Project Manager’. Op slechts twee dagen tijd krijgt u inzicht in die noodzakelijke en hoogst relevante competenties, tools en technieken, die u helpen bij het succesvol afronden van uw projecten in de toekomst.

DOELGERICHT PROGRAMMA

Deze training richt zich naar ieder Operationeel Manager die zijn kennis omtrent project management skills wenst te professionaliseren.

LEERMETHODIEK

Een mix van concepten, tools en technieken, gebaseerd op de PMI-methodologie (Project Management Institute), maar vertaald naar de praktijk door middel van voorbeelden en oefeningen.

Eerdere deelnemers evalueerden als volgt:

"Fantastische cursus - goed gegeven - leuke leerstijl!"
HR Compensation & Benefits Manager - nv Free Record Shop Belgium

"Sterke docent, beheerst materie geweldig en kan heel veel teruggrijpen naar ervaringen."
Koen Roaen - Sales & Operations Manager

"Zeer sterke opleiding die u een totale blik geeft in project management."
Brecht Janssens - Werfleider -Blockdias

Kostprijs

€ 1.295 excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info

IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier