14 PDU

Project planning & opvolging

Project planning & opvolging

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

Het definiëren van de doelstellingen, objectieven en grenzen van het project is een absolute noodzaak tot succes. Duidelijke en uniforme mijlpalen (in tijd, kost, mankracht en doel) vormen de basis van een succesvol project. Als professioneel project manager, staat u niet alleen stil bij ‘wat’, maar ook bij ‘hoe’, ‘wie’, ‘wanneer’ en ‘hoeveel’. Het plannen van het proces, de structuur en de organisatie, de timing én de kosten vormen samen met de scope immers de ruggengraat van het project. Hoe goed het plan ook is opgesteld, het zal steeds worden bijgestuurd in functie van veranderende behoeften, doelstellingen of budgetten. Onder meer volgende elementen komen aan bod: het delegeren van werkpakketten, het verzamelen van informatie omtrent de status van het project, het aanpassen en herzien van de forecast, … en tot slot het produceren van het vooruitgangsrapport.

DOELGERICHT PROGRAMMA

Deze training werd speciaal ontwikkeld voor Project Managers en Project Leiders, betrokken bij én verantwoordelijk voor het plannen en opvolgen van (complexe en strategische) projecten.

LEERMETHODIEK

Aan de hand van theoretische concepten en tools, leert u hoe u een bruikbaar project- en kwaliteitsplan opstelt. Bovendien zal u een vooruitgangsrapport leren opstellen én gebruiken, zodat u uw projecten optimaal kan opvolgen en indien nodig bijsturen. Dit maakt van deze training een absolute noodzaak voor iedere project manager, op zoek naar concepten en tools om de eigen projecten optimaal in te plannen, op te volgen en bij te sturen.

Kostprijs

€ 1.295 excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info

IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier