Effectief deelnemen aan top management teams

Effectief deelnemen aan top management teams

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

STRATEGIE VERTALEN NAAR OPERATIES: UW ROL?

Binnen uw managementteam worden strategische beslissingen vertaald naar operationele doelstellingen. Samen met uw collega-directeurs van de belangrijkste afdelingen of departementen en de algemene directie zit u op regelmatige tijdstippen samen om te beslissen zowel over strategische investeringen, product innovaties als operationele kwesties. Maar wat zijn de rollen, weggelegd voor de individuele leden van het directie comité? Hoe vermijdt of anticipeert u conflicten? Wat bespreekt u en vooral wat bespreekt u niet? Hoe vertaalt u de strategie naar operationele doelstellingen?  Hoe realiseert u deze doelstellingen? Hoe communiceert u naar de achterban? Hoe gaat u om met de clash van ego’s? En met belangenconflicten? Hoe ziet de agenda eruit van een ideale management meeting? … Kortom, hoe bouwt u uw management team om tot een krachtdadig beslissingsinstrument?   

WAT MAG U VERWACHTEN?

Op deze training neemt uw trainer u mee doorheen de specifieke uitdagingen van het management team. Aan de hand van concrete voorbeelden, cases, oefeningen, eerdere ervaringen van docent én deelnemers, management concepten en tools, … leert u hoe u het maximale rendement haalt uit uw management meetings. 

VOOR WIE IS DEZE TRAINING EEN MUST?

Deze training is bestemd voor ieder lid van het management comité. U leert niet alleen waarom het ene management team beter presteert als het andere, maar bovendien hoe u de prestatie van uw team én van u persoonlijk kan optimaliseren. Management concepten worden afgewisseld met oefeningen, cases en discussies. 
 

Kostprijs

€ 795 excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info

IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier