To the point presenteren

To the point presenteren

GRATIS BOEK VOOR ELKE DEELNEMER

Edouard Gruwez leert je hoe je stap voor stap een ijzersterke presentatie opbouwt met tips en voorbeelden. Daarnaast biedt hij u inzichten in de werking van het menselijk brein die je zullen helpen om nog betere presentaties te maken.   To the point werd zo opgebouwd dat je je al snel kunt focussen op die dingen die voor jou relevant zijn. Op die manier zijn workshop én boek zowel voor de ervaren als voor de beginnende presentator een uitermate praktisch hulpmiddel.  

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

DURFT DE IMPACT VAN JE PRESENTATIES TE METEN

Presentaties zijn een onmisbaar onderdeel van ieders professionele leven. Ze zijn hét werktuig bij uitstek om belangrijke beslissingen voor te bereiden, toe te lichten en te evalueren.  En toch zijn ze even vaak een bron van ergernis of zelfs puur tijdverlies. 

CONTENT IS KING

Deze workshop leidt je terug naar waar het echt om gaat: de inhoud van je verhaal. Je leert hoe je voor jouw presentaties, deze inhoud kort en toch volledig maakt, hoe je een perfecte balans vindt tussen vorm en inhoud en hoe je zelfs het moeilijkste en meest veeleisende publiek overtuigt. Tot slot bespaart het - in dit programma aangereikte -  stappenplan, je extra tijd bij de voorbereiding van je presentatie. 

HOE WERKT HET BREIN VAN JE PUBLIEK? EN UW BREIN?

De workshop vol tips, talloze voorbeelden en best practices, leert je –stap voor stap – hoe je een ijzersterke presentatie opbouwt. Bovendien krijg je inzicht in de werking van het menselijke brein, onontbeerlijk bij het maken van presentaties die bijblijven.

TO THE POINT PRESENTEREN

Deze workshop ‘To the Point Presenteren’ biedt je een unieke designmethode voor échte presentaties. De vier fases, met telkens 3 actiepunten, zijn toepasbaar voor elke presentatie : of je nu moet spreken voor een grote groep of de resultaten van je project moet toelichten tijdens een interne meeting.  Je leert hoe je de inhoud impactvol verkocht krijgt aan je publiek. 

WAT MAAKT DIT PROGRAMMA UNIEK

Google geeft meer dan 25.000.000 hits op ‘presentation skills training’. Amazon.com verwijst naar 18.009 boeken over presenteren.  Wat maakt deze training én dit boek dan zo speciaal? De realiteit van een zakelijke presentatie! Weinigen onder ons moeten key note speeches geven op internationale congressen en nog minder durven zich te meten met Obama of Steve Jobs. De gemiddelde manager moet zijn boodschap gewoon verkocht krijgen aan collega’s, management of klanten. Niet door flitsende slides of een onovertroffen charisma … maar door een to the point presentatie.    

Kostprijs

€ 1.295 excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info

IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier