Voeren van verzuimgesprekken op de werkvloer

Voeren van verzuimgesprekken op de werkvloer

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

Arbeidsverzuim is zowel een economisch-financiële aderlating, als een organisatorisch-operationeel probleem. Gedurende deze training verneemt u in eerste instantie de juridische krijtlijnen waarbinnen arbeidverzuim gesitueerd dient te worden. Verder leert u hoe een efficiënt en doelgericht verzuimgesprek voert. Vertrekkende van de eerste telefonische melding, over de communicatie naar collega’s en team tot het daadwerkelijke verzuimgesprek. Aan de hand van concrete voorbeelden, oefeningen en cases leert u hoe groeit van een verzuimbeleid tot een aanwezigheidsbeleid.

DOELGERICHT PROGRAMMA

Bestemd voor de operationele manager (productie, logistiek, onderhoud, HR, …) die geconfronteerd wordt met verzuim binnen de organisatie.

LEERMETHODIEK

De training is gebaseerd op real life cases en oefeningen, direct herkenbaar voor de operationele manager. Alle oefeningen vertrekken vanuit de concrete behoefte bij het voeren van efficiënte en doelgerichte verzuimgesprekken.

Kostprijs

€ 795 excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info

IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier