Waar haal je de energie vandaan?

Waar haal je de energie vandaan?

GRATIS BOEK VOOR ELKE DEELNEMER

Het prestatieverschil tussen vergelijkbare professionals bedraagt een factor 10! Tussen vergelijkbare teams zijn de verschillen maar liefst een factor 40 tot 2000! De vraag die zich opdringt is hoe je meer uit jezelf en je teamgenoten kunt halen. Ofwel, hoe word je van een DoDo een GoGo? 

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

ENERGIE = SUCCES

Energie is de beste voorspeller van succes. Energieke mensen zitten beter in hun vel, gedragen zich actiever en presteren beter. En energieke teams presteren tot 40% beter dan gemiddeld. En toch gaan heel wat mensen, teams en organisaties gebukt onder sleur en stress. Met als gevolg energieverlies en prestatievermindering. Maar waar haal je die energie vandaan? Hoe laad je jezelf voldoende op, zodat je bestand bent tegen de hectiek van alledag en steeds weer het beste uit jezelf weet te halen?

VIND EN ACTIVEER UW ENERGIEBRONNEN

Tijdens deze praktische en inspirerende workshop leer je hoe je je mentale, emotionele en sociale energiebronnen vindt én activeert. Op basis van jarenlang onderzoek legt Hans van der Loo op heldere en bruikbare wijze uit hoe je dagelijks met 100% energie aan de slag kunt gaan. Daarnaast krijgt u tientallen tips en technieken om energieker dan ooit door het leven te gaan en buitengewoon te presteren, thuis en op je werk. ‘Waar haal je de energie vandaan?’ is een no-nonsense workshop voor iedereen die in beweging wil komen!

WAT ZIJN JOUW ENERGIEVRETERS: DE VIJF STRUIKELBLOKKEN NAAR OPTIMALE ENERGIE

Een eerste struikelblok is het gevoel dat het je toch niet lukt. Of je denkt dat anderen het maar gek zullen vinden. Of het is iets dat je diep van binnen niet echt wilt, maar eerder als een ‘moetje´ beschouwt. Een tweede struikelblok heeft te maken met het feit dat je aandacht zo versnipperd is dat je van voren niet weet wat je van achteren doet. Diffuse aandacht slokt je energie op, zodat er geen ruimte is voor nieuwe ideeën en activiteiten. Een derde struikelblok is dat je niet precies weet waar je naartoe wilt. Zonder helder doel ontbreekt het al gauw aan wilskracht. Een vierde struikelblok heeft te maken met het feit dat je niet goed weet waar je sterktes liggen. Een tegenslag voelt dan al gauw als een mokerslag. Het vijfde en laatste struikelblok is dat je alles in je eentje wilt doen. Omdat je dat nu eenmaal gewend bent en omdat je niet goed hulp durft te vragen. In deze workshop pak je deze vijf energievreters drastisch aan. 

KEN JE EIGEN ENERGIELEVEL EN DAT VAN UW TEAM

Daarnaast leer je je eigen energieprofiel kennen aan de hand van een gedegen meting, waarmee je een precies inzicht krijgt in je energiebronnen en -lekken. Bovendien krijg je de tools aangereikt om meteen zelf in actie te komen om je energieniveau te verhogen. 

VOOR WIE IS DIT PROGRAMMA BEDOELD ...

Teamleiders en professionals die meer uit zichzelf en hun team willen halen, die willen werken aan stressreductie of die met een nieuw projectteam van start gaan.   

Kostprijs

€ 795 excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info

IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier