Workshop voor de spitsuurvrouw - survivalgids voor de ratrace van elke dag

Workshop voor de spitsuurvrouw - survivalgids voor de ratrace van elke dag

GRATIS BOEK VOOR ELKE DEELNEMER

"Niet zonder trots stel ik deze training voor: 'Workshop voor de spitsuurvrouw', je survivalgids voor de ratrace van elke dag. Met deze training maak je vandaag niet alleen goede voornemens, maar je maakt ze eindelijk ook écht waar!" 

Sara Van Wesenbeeck

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

Is hollen door het leven de enige sport die je beoefent? Ben je op slaapdieet en doe je aan laptop-lunchen en multitasken in de hoop elke dag nog wat extra tijd te winnen? Is brandjes blussen je specialiteit? Lijkt je leven, net als dat van veel vrouwen, één langgerekt spitsuur? Dan is de workshop voor de spitsuurvrouw beslist iets voor jou!

Tijdens dit unieke programma leert life & business coach Sara Van Wesenbeeck je om de spitsuurmomenten in je leven en werk beter te managen. Sara reikt nuttige en haalbare strategieën en beproefde recepten aan, zodat je niet langer hoeft te zwichten voor de waan(zin) van de dag. Je combineert voortaan vlot al je rollen, vindt rust en evenwicht én houdt weer tijd over voor datgene wat er echt toe doet.

Een absolute mustfollow voor elke vrouwelijke manager, leidinggevende of professional die weer zelf de regisseur wil worden van haar leven!

Kostprijs

€ 795 excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info

IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier