Meer dan 400 management opleidingen om uw bedrijf een boost te bezorgen!

U bent op zoek naar een pittige, zinvolle management opleiding of management training? Dan zit u bij Institute for Business Development - IFBD op de juiste leerstoel. Met meer dan 400 management opleidingen krijgt u een zeer uitgebreid aanbod: van Financieel Management over General management en Leadership tot Human Resources en Arbeidsrecht. Strategie & Innovatie hebben geen geheimen meer voor u? Wacht maar tot u het volledige cursusaanbod onder ogen krijgt... of de docent!

U krijgt immers les van échte specialisten die bedreven zijn in een specifieke management opleiding. Autoriteiten met onmiddellijk inzetbare praktijkervaring uit uw vakgebied. Heel bewust. Want we selecteren al onze onderwijzers aan de hand van strikte criteria. Voor u meteen een garantie dat IFBD enkel met professionele topdocenten werkt.

Hun einddoel? U helpen uw werkresultaat blijvend te verbeteren. En daarmee dus ook de prestaties van uw bedrijf. Daarom besteden onze docenten bijzonder veel aandacht aan het overbrengen van de juiste boodschap. Maar dat is natuurlijk niet voldoende. U moet eveneens weten met welke praktische tools u bepaalde werkmethodes aanpast. En dan komen onze management opleidingen dus uitstekend van pas.

IFBD focust zich enkel en alleen op management training, meteen de core business. Elke management opleiding vormt het resultaat van jarenlang onderzoek en ontwikkeling. Door een gerichte R&D, en meer dan 20 jaar ervaring, is onze vakkennis quasi ongezien. Kortom, u mag telkens een management training van topkwaliteit verwachten.

Het resultaat? Iedereen die bij IFBD een management opleiding volgt, wordt een expert. Het zorgt alvast voor een positieve boost binnen élke onderneming. Want nieuwe, opgedane kennis vloeit door naar andere rangen binnen het bedrijf. Met andere woorden: iedereen profiteert mee van de IFBD management training!

TOP 3 inschrijvingen voorbije week

Framing

Werken met zelfstandigen

De psychologie van overtuigen: ijs verkopen aan eskimo’s

Opleidingen zijn onze core business

Resultaatgerichte opleidingen

Professionele topdocenten

Vliegensvlug op de hoogte met de IFBD-nieuwsbrief.

Wijsheid komt met de jaren. Maar voor alle info over IFBD, nieuwe trainingen, trends, docenten, ... kunt u alvast rekenen op de wekelijkse IFBD-nieuwsbrief. Wees onmiddellijk mee!

IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier