Test uzelf - IFBD
Header poster

Groeipad voor ambitieuze professionals

Kies uw persoonlijk groeipad

UITMUNTENDE DOCENTEN

IFBD brengt autoriteiten bij u aan tafel

INSPIREREN, LEREN, DOEN

IFBD inspireert tot actie

GERICHT OP IMPACT

IFBD vergroot de output van u & uw team

Test uzelf

Test uzelf

IFBD WORDT UW LEERPARTNER … LEVENSLANG

De nood aan levenslang leren is nog nooit zo groot geweest. De wereld rondom ons verandert immers razendsnel en met wat u ooit leerde op de schoolbanken, komt u vandaag niet meer aan de bak. Levenslang leren of het vrijwillige én continue verwerven van nieuwe kennis – ook na het afstuderen – is crucialer dan ooit.

Daarom koppelt het IFBD onze expertise en ervaring aan uw ambities en verwachtingen. Zo worden wij uw partner in uw persoonlijk levenslang leren-project en dit gedurende uw integrale carrière.

 

KIES UW PERSOONLIJK GROEIPAD

Daarom ontwikkelden wij – samen met onze expert trainers & coaches – de volgende 6 groeipaden (nieuwe groeipaden zijn nog verder in ontwikkeling).

 

Klik op de link en de test begint …

 

WAAROM DEZE TEST

U bent ambitieus maar toch realistisch. U beseft dat – om de volgende stap in uw carrière met succes te nemen – u nu moet investeren in nieuwe inzichten, skills en vaardigheden. Want misschien geeft u vandaag geen leiding, maar doet u dit morgen wel. Of misschien moet u vandaag niet onderhandelen met stakeholders, maar verwacht uw management wel onderhandel-skills in uw nieuwe rol morgen. Of misschien moet u uw ongetwijfeld grondige kennis van uw vakgebied, morgen op een strategisch level kunnen plaatsen en meedenken over de solvabiliteit, rendabiliteit en liquiditeit van uw organisatie … Kortom, elke stap die u neemt of wilt nemen in uw persoonlijk carrière pad (als leidinggevende, manager of expert) vraagt niet alleen nieuwe kennis, maar ook nieuwe vaardigheden.

Doorheen uw carrièrepad als professional, maakt u keuzes. Voor sommigen is dit het opnemen van een expert-rol, voor anderen is dit kiezen voor een opdracht van manager of zelfs directeur.  Maar in beide gevallen heeft u nood aan training. En hier helpt het Institute for Business Development u verder.

Maar wat zijn nu uw ambities? Hoe wilt u groeien? Als expert of als manager? Welke weg heeft u vandaag reeds afgelegd? Hoe matuur is uw organisatie? Wat is de volgende logische stap in uw carrièrepad? En waar wenst u binnen één, twee of drie jaar te staan?

DUIDING VAN DE TEST

Als u deze vragenlijst invult, krijgt u een overzicht van uw huidige rol als professional, een eerste evaluatie van uw carrière én uw ambities en waar u zich momenteel bevindt op uw persoonlijk carrièrepad. Bovendien bezorgen wij u een overzicht van essentiële leerprogramma’s die u verder helpen bij het realiseren van uw persoonlijke ambities.

  • welke trainingen moet u reeds hebben gevolgd …
  • welke trainingen moet u vandaag volgen …
  • welke trainingen moet u morgen volgen …

Deze training-clusters zijn telkens opgesplitst in twee groepen: trainingen die verwijzen naar uw huidige/toekomstige functie en trainingen die verwijzen naar uw huidige/toekomstige rol. De eerste groep trainingen zijn programma’s die voornamelijk werken op de techniciteit van uw opdracht als professional. Deze programma’s zijn vaak gelinkt aan uw functie en huidige/toekomstige verantwoordelijkheid. De tweede groep trainingen verwijzen naar de rol die u vandaag heeft en vooral morgen moet opnemen. Deze trainingen groeien aan belang bij het opklimmen van de ladder en zijn vaak niet (direct) gelinkt aan de technische opdracht die u heeft als professional.

HOE LANG IS LEVENSLANG

IFBD gelooft niet dat wij u een groeipad voor een integrale carrière kunnen of moeten aanbieden. Daarom werkt deze test slechts over een venster van 3 tot 5 jaar. Dit houdt echter wel in dat u alle management programma’s, essentieel om in de loop van de komende 5 jaar uw groeipad te realiseren, binnen het curriculum van het IFBD terug kunt vinden. U maakt op deze manier uw eigen leadership pipeline als ambitieuze en moedige professional. Wij raden u aan deze test één maal per jaar te doen. Op 12 maand tijd kunnen immers heel wat nieuwe opportuniteiten op uw weg gekomen zijn.

PRIVACY

Laat ons eerlijk zijn, wij kunnen u geen antwoord geven op uw leernoden, als u ons niet eerst input geeft over uw persoon, uw functie, uw rol en uw ambities. Wij vragen u alleen uw e-mailadres, functie en firma zodat wij u een professioneel antwoord kunnen geven. Deze informatie wordt enkel gebruikt om deze test te valideren en u de trainingen voor te stellen die vandaag én morgen interessant zijn voor u. Wij willen u immers ook informeren over nieuwe trainingen die wij speciaal voor u ontwikkelen. En uiteraard respecteren wij uw privacy … Uw gegevens worden met niemand gedeeld en de resultaten van de test niet bijgehouden. Daar kunt u van op aan.