Masterclass ontketen vernieuwing

Masterclass ontketen vernieuwing

GRATIS BOEK VOOR ELKE DEELNEMER

Dit programma is een absolute must als je met positieve energie wil werken aan vernieuwing, gestuurd door een gezamenlijk inspirerend project.

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

VAN BRANDJES BLUSSEN NAAR VUURTJES STOKEN

Zou jij ook meer ondernemerschap, proactief gedrag en samenwerking wensen? Verlang je ook naar meer energie in je organisatie en naar minder weerstand? Dan sta je niet alleen. Dit is wat veel leidinggevenden, managers en professionals denken en voelen. Want de klassieke verandermethodes werken niet meer. Veel veranderinitiatieven doven uit omdat het lastig is om mensen gemotiveerd te houden.

Ontketenen is loskomen uit vastgeroeste werkwijzen. Ontketenen is energie en creativiteit op gang brengen én vooral houden. Van plannen uitrollen naar beweging creëren. En van brandjes blussen naar vuurtjes stoken. 

CREËER VERNIEUWINGSKRACHT IN JE EIGEN ORGANISATIE

In deze masterclass "Ontketen vernieuwing!" helpt Arend Ardon je bij het losmaken van vernieuwingskracht in je eigen organisatie. Breek met oude veranderroutines die beweging juist aan ketens leggen. Ontsteek het vuur met een inspirerend verhaal dat samenbindt en verleidt. Herken de eerste vlammetjes en wakker die aan. Leer van succesvolle start-ups hoe je snel jouw initiatieven van de grond krijgt. Zie hoe kleine initiatieven zich kunnen uitbreiden tot een grote beweging. Bekrachtig de beweging met zichzelf versterkende opwaartse spiralen. En blaas het vernieuwingsproces steeds weer leven in met kleine betekenisvolle duwtjes.

VOORUITGANG = MOTIVATIE 

Mensen willen zichtbare vooruitgang boeken. Breek daarom het plan op in kleine stapjes. Liever veel korte sprints, dan één lange marathon. Liever iedere week een kleine stap vooruit dan anderhalve maand toewerken naar de eerste mijlpaal. Maak daarnaast de successen zichtbaar voor iedereen. Niets is zo aanstekelijk als succes, mensen willen daar graag bij horen en zullen er spontaan op inspringen.

BLAAS JE TEAM, AFDELING OF ORGANISATIE NIEUW LEVEN IN 

Arend Ardon legt fundamentele krachten van vernieuwing én blijvende verandering bloot. Krachten die kleine initiatieven razendsnel doen verspreiden en zelfs een kettingreactie kunnen veroorzaken. Dit programma is voor iedereen die wil bijdragen aan een vitale, creatieve en vernieuwende organisatie. 

Kostprijs

€ 795 excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info

IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier