Human Resources en Arbeidsrecht opleidingen

Mensen zijn het voornaamste kapitaal van een organisatie. Bedrijfsleiders beseffen meer dan ooit dat een duurzaam personeelsbeleid veel verder gaat dan enkel een contract afsluiten met hun werknemers. Toch kan het best zijn dat u nog nooit hebt gehoord van het typische Human Resources alfabet met gewichtige begrippen als eenheidsstatuut, leertrajecten, performance, prestatiecyclus, competitiemanagement,... Geen enkel probleem: wij bieden allesomvattende opleidingen die u in alle facetten van Human Resources wegwijs maken.

En we gaan zelfs een stuk verder dan enkel de opleiding hr. Ook arbeidsrecht opleidingen krijgen ruimschoots aandacht. Zo bekijken we tijdens de zeer praktijkgerichte cursus HR Policies alle belangrijkste afspraken, relevant voor uw onderneming: netiquette en gedragscodes bij e-mail en internet, car policies, gsm policies, pc privé plan, code of conduct, diverse voordelen,… Op die manier vermijdt u conflicten gedurende de arbeidsovereenkomst. Of wat dacht u van de training 49+1 arbeidsrechtelijke valkuilen in het arbeidsrecht? En wat met arbeidsongeschiktheid? De harde realiteit bevestigt dat steeds meer werknemers onderhevig zijn aan stress, pesten op het werk, geweld, burn-outs... Een groot probleem voor de werknemer, maar waar start en eindigt de verantwoordelijkheid van de werkgever?

Vliegensvlug op de hoogte met de IFBD-nieuwsbrief.

Wijsheid komt met de jaren. Maar voor alle info over IFBD, nieuwe trainingen, trends, docenten, ... kunt u alvast rekenen op de wekelijkse IFBD-nieuwsbrief. Wees onmiddellijk mee!

Niet gevonden wat u zocht?

Dirk

Contacteer onze Programma Directeur, Dirk Spillebeen.

Elk jaar opnieuw ontwikkelt het IFBD meer dan 70 nieuwe trainingen. Bent u echter op zoek naar een specifieke leeroplossing en vindt u die niet terug in onze programmatie, contacteer onze Programma Directeur, Dirk Spillebeen, via mail of op het nr. +32 50 38 30 30. Hij helpt u graag verder.

IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier