Performance Management opleidingen

Elke organisatie wil zijn resultaten kunnen meten en in kaart brengen. Met ken- en stuurgetallen kunt u uw beleid en managementdoelstellingen meetbaar maken en bijsturen. Aan de hand van onze performance management trainingen leert u de juiste ken- en stuurgetallen op een juiste manier toepassen. Altijd aan de hand van praktijkvoorbeelden, dat spreekt voor zich. Of u nu de prestaties van uw team, afdeling, leveranciers of klanten in kaart wilt brengen. Wij bieden u telkens de gepaste oplossing. Maar opgelet: meten is zelden voldoende. 

Wat doet u met al die informatie en data? Wat zijn de risico’s? Hoe zet u een meetstructuur en –cultuur op in uw organisatie? Tijdens onze trainingen en opleidingen ontdekt u hoe u uw performance mangement cyclus kunt optimaliseren. Zowel naar mensen als op vlak van processen en systemen. Maar bijvoorbeeld ook: hoe brengt u uw Customer Journey in kaart? Hoe stelt u uw klantendashboard op? Hoe sturen aan de hand van bruikbare ‘Klanten Prestatie Indicatoren’? En zo vervolgens naar Customer Excellence groeien? Perfomance Management is meer dan het bijhouden van financiële KPI’s… Ook uw CPI’s (Customer Performance Indicators) zijn cruciaal. We zijn alvast benieuwd naar uw volgende wonderbaarlijke zet.

Vliegensvlug op de hoogte met de IFBD-nieuwsbrief.

Wijsheid komt met de jaren. Maar voor alle info over IFBD, nieuwe trainingen, trends, docenten, ... kunt u alvast rekenen op de wekelijkse IFBD-nieuwsbrief. Wees onmiddellijk mee!

Niet gevonden wat u zocht?

Dirk

Contacteer onze Programma Directeur, Dirk Spillebeen.

Elk jaar opnieuw ontwikkelt het IFBD meer dan 70 nieuwe trainingen. Bent u echter op zoek naar een specifieke leeroplossing en vindt u die niet terug in onze programmatie, contacteer onze Programma Directeur, Dirk Spillebeen, via mail of op het nr. +32 50 38 30 30. Hij helpt u graag verder.

IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier