Elke dag uw mailbox leeg - IFBD
Elke dag uw mailbox leeg

Elke dag uw mailbox leeg

  • U leert hoe u uw maileffectiviteit drastische verhoogt.
  • U leert hoe u tijd, heel veel tijd, kunt besparen door de slimste methodes toe te passen.
  • U leert uw taken nog beter en efficiënter te beheren.

VINDT U NOG RUST OP KANTOOR …

Druk, druk, druk! Een overvolle mailbox, geen overzicht meer en steeds het knagende “Ik ben toch niets vergeten…?” Hoewel u goed bent in uw vak, verliest u zich steeds vaker in alle drukte en details. U vindt het steeds lastiger het overzicht te behouden en u bent bang steken te laten vallen. Er komt steeds meer werk op u af, het aantal projecten en nieuwe taken wisselen elkaar zo snel af dat onvermijdelijk uw output hieronder lijdt. Uw agenda, inbox en to-do-lijst blijven overvol. Voor iedere te schrappen opdracht of e-mail komen er twee nieuwe bij. En thuis slaagt u er niet in uw werk los te laten … Het komende jaar zal deze werkdruk voor u alleen maar toenemen: uw management verwacht van u een nog grotere én efficiëntere output en de druk van uw klanten neemt steeds toe. Fouten worden niet getolereerd. Snelheid én accuraatheid staan meer dan ooit centraal. De toenemende werkdruk zal ook uw dagelijkse werkplanning danig verstoren … En werk wordt steeds meer een bron van onrust in plaats van zelfontplooiing.

WIE HEEFT NOOD AAN EXTRA TIJD?

Dit programma werd speciaal ontwikkeld voor managers, ondernemers, professionals of medewerkers, die hun doelen sneller willen bereiken, hun inbox onder controle willen houden, baas willen zijn over hun to-do lijst – én die extra tijd nodig hebben. In slechts 1 dag maakt u zich de kern, tips en trucs eigen van een eigentijdse timemanagement-methodiek. U tilt uw productiviteit en effectiviteit naar een hoger niveau. U kunt precies de zaken doen die nodig zijn om extra tijd te maken voor de dingen die u belangrijk vindt en uw carrière vooruit helpen.

Wat mag u verwachten als resultaat na deze workshop:
> u leert terug over dingen na te denken i.p.v. aan zaken te denken die u nog moet doen;
> u krijgt een duidelijk omlijnd kader voor uw projecten en kleinere taken. Het wordt ook duidelijker wanneer het project afgewerkt is;
> stress is vervangen door intensiteit;
> u blust niet langer brandjes, maar u krijgt proactief de juiste dingen gedaan.

Deze training is direct toepasbaar. U leert meer effectieve en efficiënte manieren om extra resultaat te behalen. Deze workshop is geïnspireerd door o.a. Mark Forrester (Do it Tomorrow), Kaizen, Peter Drucker (The Effective Executive) en David Allen (GTD – Getting Things Done).

FACULTATIEF EXTRA HALVE DAG: ELKE DAG UW MAILBOX LEEG IN 2 MAAL 15 MINUTEN

Ongetwijfeld probeert ook u controle te houden over de honderden mails die dagelijks binnen lopen. Zo komt u niet toe tot het echte werk … Het niet onder controle krijgen van de inbox is een probleem waar de meeste managers en kenniswerkers vandaag de dag mee worstelen. Een probleem dat hen weghoudt van belangrijke taken en dikwijls voor veel stress en onrust zorgt.

Omdat dit ook makkelijk anders kan, ontwikkelde het IFBD een methode waarbij u leert om de principes van ‘Master Your Todo list’ te integreren in Outlook en in slechts 2 x 15 minuten per dag uw inbox leeg te maken, waardoor er ruimte en overzicht komt voor het echte werk. Vertrekkende vanuit de basisconcepten van ExtraTijd, leert u op een halve dag de belangrijke principes in Outlook. Hierna duikt u samen met de docent in Outlook zelf. Geen Powerpoint-slides dus, maar intensief werken met Outlook.

Slaag erin uw mailbox leeg te maken. Elke dag opnieuw …

Johan D’Haeseleer – Trainer IFBD
Ben je trots op de vele honderden ongelezen e-mails in je mailbox of net op het feit dat je alles onder controle hebt? Ik help je om je mailbox én je hoofd terug leeg te krijgen…

Johan D’Haeseleer – Trainer IFBD

Johan D’Haeseleer richtte in 2007 LeverageD op. De doelstelling is individuen (en dus ook organisaties) een hefboom te bezorgen om extra resultaat te halen. Eerder was hij verantwoordelijk voor de training en ontwikkeling van de groep Colruyt. In dezelfde organisatie leerde hij de “stiel” van werkvereenvoudiger, later als manager van deze afdeling (80 werkvereenvoudigers). Zijn opleiding als Industrieel Ingenieur hielp om de technische kant van veranderingen onder de knie te krijgen. Een MBA-opleiding zorgde voor extra inzichten in de interactie tussen verschillende onderdelen in een organisatie. Vijftien jaar ervaring in veranderingsprojecten leerden hem, met vallen en opstaan, de menselijke dimensie naast de technische kant.

Contactez-nous pour plus d'informations
Date & lieu de cette formation
Tenez-moi au courant de la nouvelle date
Prix
Inschrijven Inscription * Pour chaque participant en plus vous recevrez une réduction de 5% sur le montant total, avec un maximum de 20% (= 5 participants ou plus).
CHOISISSEZ VOTRE VOIE D’ÉPANOUISSEMENT PERSONNEL

En complétant ces questionnaires, vous obtiendrez une vue d’ensemble de votre rôle actuel en tant que professionnel, une première évaluation de votre carrière, ainsi que de vos ambitions et votre position sur votre trajet de carrière personnelle. Nous vous fournissons également un aperçu des programmes d’apprentissage essentiels qui vous aideront à réaliser vos ambitions personnelles.

Nous avons développé – en collaboration avec nos formateurs et coaches experts – les trajets d’épanouissement suivants:

 

 

Cliquez sur le lien et le test commence …
(6 minutes par test)

Formations similaires