Zo word je een productiviteitsNINJA

Zo word je een productiviteitsNINJA

  • U vervangt demotiverende lijstjes door een persoonlijk productiviteit-systeem.
  • U overwint stress, brandjes blussen, uitstelgedrag en informatie-overload.
  • U optimaliseert het gebruik van uw energie, concentratie en motivatie.

ONTWIKKEL JE EIGEN NINJA-STIJL

Ook jij krijgt dagelijks een stortvloed aan informatie over je heen en hebt het drukker dan ooit. De traditionele technieken voor tijdmanagement schieten tekort bij uitpuilende inboxen, steeds maar groeiende to-do-lijsten en vergaderingen waar geen eind aan lijkt te komen. Gelukkig is er nu een betere strategie: word een Productiviteits Ninja™! In deze unieke workshop laat Fokke Kooistra je zien hoe je met technieken als meedogenloosheid, zelfbewustheid, camouflage en behendigheid een eigen ninja-stijl ontwikkelt. Werk met volle aandacht, versla uitstelgedrag en leer om niet harder, maar juist slimmer te werken. En jouw inbox was nog nooit zo snel leeg. Flitsend snel …

MANAGE JE AANDACHT, NIET JE TIJD …

Want hoe je omgaat met jouw beperkte hoeveelheid aandacht, bepaalt jouw persoonlijk succes. Ontwijk daarom stress, uitstelgedrag, onderbrekingen en onbelangrijke afleidingen. Ontdek hoe je deze barrières doorbreekt zodat je je kan focussen op wat er écht toe doet. Deze productiviteitsworkshop leert je hoe je kunt denken als een Productiviteits Ninja™! Een Productiviteits Ninja™ is steeds kalm en voorbereid, maar ook vaardig en meedogenloos in hoe hij of zij omgaat met de grootste vijand: ‘informatie-overload’.

HOE WORD JE EEN PRODUCTIVITEITS NINJA™?

  • Vervang demotiverende lijstjes door een persoonlijk productiviteitssysteem.
  • Overwin stress, brandjes blussen, uitstelgedrag en informatie-overload.
  • Voorkom dat je de hele dag in beslag genomen wordt door e-mail, afleidingen en onderbrekingen.
  • Optimaliseer het gebruik van je energie, concentratie en motivatie.
  • Hanteer handige tools, software en Apps om sneller en slimmer te werken.

Fokke Kooistra - Trainer IFBD
Leer als Ninja niet harder maar juist slimmer te werken en ga van time- naar aandacht management.

Fokke Kooistra - Trainer IFBD

Fokke Kooistra, Productiviteits Ninja™ bij Think Productive. Fokke is een enthousiaste en dynamische trainer, consultant en ondernemer. Hij is een veelgevraagd spreker en coach. Al meer dan tien jaar is hij gepassioneerd door productiviteit en slimmer werken. Hij heeft veel ervaring in het trainen en coachen van mensen uit allerlei soorten organisaties. Als geen ander weet hij met veel humor mensen te inspireren meer uit hun dag te halen en anders en bewuster te leven.

Paul Eikelenboom - Trainer IFBD

Paul Eikelenboom - Trainer IFBD

Paul Eikelenboom, Productiviteits Ninja™ bij Think Productive. Paul is een energieke en welbespraakte trainer. Hij heeft een achtergrond als jurist en beschikt over een ruime kennis van de Oosterse krijgskunsten. Daarmee helpt hij mensen op het vlak van productiviteit en persoonlijk leiderschap. Hij heeft veel ervaring in het trainen en coachen van mensen, zowel in groepen als in individuele sessies. Tevens wordt hij geregeld gevraagd voor gastcolleges aan onderwijsinstellingen. Paul kan zich goed inleven in anderen en is intrinsiek gemotiveerd om mensen te helpen de regie te pakken in hun dagelijks werk.

Think Productive – opgericht in 2009 door Graham Alcott – is een toonaangevend en snelgroeiend trainingsbureau dat wereldwijd organisaties helpt om informatie-overload de baas te worden en meer te doen met minder stress.

Inclusief voor elke deelnemer!

Deze vertaalde bestseller leert je waarom de time management technieken van oudsher in deze tijden van informatieoverload niet langer werken. De principes van dit boek en deze workshop zijn geen hogere wiskunde. Het zou ons niet verbazen dat je regelmatig dingen herkent en misschien al toepast. De kracht van de Productiviteits Ninja™ zit hem in het consequent werken volgens de workflow die je in deze workshop meekrijgt.

Naast de waardevolle documentatiebundel, krijgt u bij deelname aan deze training het boek ‘Zo word je een productiviteitsNINJA’ van uw trainer Fokke Kooistra mee naar huis. 

Inspirerende en heldere sessie. Veel zin om met de tips en tricks aan de slag te gaan.

Jana, Account manager

Zeer bruikbare tips, geen ingewikkelde theorieën, maar iets waarmee je onmiddellijk aan het werk kan.

Natalie, QHSE

Heel fijn en bruikbaar gebracht.

Reinaart, Technical Manager

Fokke is een zeer boeiende, aangename spreker!

Barbara, Productieplanner

Goede mix van aanduiden waar het 'mis' loopt in ons brein om te begrijpen en voldoende praktisch om aan de slag te gaan.

Sigrid, Erkend boekhouder-fiscalist

Top dagje met super docent. Veel opgestoken om toe te passen in de dagelijkse activiteiten.

Steven, Culinary expert

Fokke beheerst zeer goed de materie en weet ze uitstekend over te brengen. Voldoende, duidelijke voorbeelden helpen te reflecteren naar je eigen werksituatie

Kevin, Coördinator Recreatex

Zeer boeiende en leerrijke opleiding!

Christophe, Learning & development manager

Serieuze materiën toch goed gelachen. Heel fijne opleiding waar je meteen mee aan de slag kan.

Mathea, Content creator

Heel bruikbare training! Heel goed gegeven!

Olivia, Operation unit manager

Aangename training. Iedereen kreeg aandacht, iedereen bleef attent de cursus volgen. Kortom: goede training over de hele lijn.

Pierre, IT Release manager

Zeer goede docent, weet waarover hij spreekt. Geen theoretische rimram maar een goed gevoel voor praktijk.

Jeroen, Customer support

Heel veel bijgeleerd en vooral toepasbaar. Eerste productiviteitstraining die ook bruikbaar is en die je leert om met kleine ingrepen een groot verschil te maken. Dit is echt een aanrader voor iedereen die het gevoel heeft zo nu en dan de pedalen te verliezen, niet meer weet wat eerst gedaan, prioriteiten moet stellen, ...

Tom, Teamlead
Neem voor meer informatie contact met ons op
Datum & locatie van geplande sessie(s):
Hou mij op de hoogte van nieuwe data
Kostprijs
Inschrijven Inschrijven * Per extra deelnemer aan een open, klassikaal leerprogramma ontvangt u 5% korting op het totaalbedrag met een maximum van 20% (= 5 deelnemers of meer).
TOP 10 IFBD-trainingen

Uw persoonlijk carrièrepad: waar staat u vandaag en waar wilt u morgen staan

Het IFBD ontwikkelde speciaal voor u deze unieke carrière-testen, waarbij u uw persoonlijk leer- en groeipad kunt vinden. Het IFBD adviseert zo welke training u vandaag én morgen nodig heeft om uw ambities te realiseren. Klik op het respectievelijke leerpad.  (6 minuten per test).

(Klik op één van deze groeipaden voor een ‘in depth self assessment’ en ontvang een gevalideerd testresultaat.)

Quinn Test: ontdek uw talent als business professional
Managen met tegenwind

Positief en veerkrachtig leiderschap is – zeker nu alles wat moeilijker gaat – uw enige manier om te slagen. Het IFBD helpt u graag bij het uitstippelen van uw (nieuwe) weg. In deze brochure “Managen met tegenwind” vindt u +/- 40 gedegen programma’s die u, uw team en uw organisatie future proof maken. Vandaag worden andere dingen van u verwacht en ook u verwacht vandaag andere dingen.

 

Anderen bekeken ook
Strategie & innovatie De fluïde organisatie De fluïde organisatie Lees meer lees meer Persoonlijke efficiëntie Nooit meer te druk … Nooit meer te druk … Lees meer lees meer Persoonlijke efficiëntie Niet-hiërarchisch leidinggeven Niet-hiërarchisch leidinggeven Lees meer lees meer Writers academy Verbaal meesterschap Verbaal meesterschap Lees meer lees meer