Zo word je een productiviteitsNINJA - IFBD
Zo word je een productiviteitsNINJA

Zo word je een productiviteitsNINJA

  • U vervangt demotiverende lijstjes door een persoonlijk productiviteit-systeem.
  • U overwint stress, brandjes blussen, uitstelgedrag en informatie-overload.
  • U optimaliseert het gebruik van uw energie, concentratie en motivatie.

ONTWIKKEL JE EIGEN NINJA-STIJL

Ook jij krijgt dagelijks een stortvloed aan informatie over je heen en hebt het drukker dan ooit. De traditionele technieken voor tijdmanagement schieten tekort bij uitpuilende inboxen, steeds maar groeiende to-do-lijsten en vergaderingen waar geen eind aan lijkt te komen. Gelukkig is er nu een betere strategie: word een Productiviteits Ninja™! In deze unieke workshop laat Fokke Kooistra je zien hoe je met technieken als meedogenloosheid, zelfbewustheid, camouflage en behendigheid een eigen ninja-stijl ontwikkelt. Werk met volle aandacht, versla uitstelgedrag en leer om niet harder, maar juist slimmer te werken. En jouw inbox was nog nooit zo snel leeg. Flitsend snel …

MANAGE JE AANDACHT, NIET JE TIJD …

Want hoe je omgaat met jouw beperkte hoeveelheid aandacht, bepaalt jouw persoonlijk succes. Ontwijk daarom stress, uitstelgedrag, onderbrekingen en onbelangrijke afleidingen. Ontdek hoe je deze barrières doorbreekt zodat je je kan focussen op wat er écht toe doet. Deze productiviteitsworkshop leert je hoe je kunt denken als een Productiviteits Ninja™! Een Productiviteits Ninja™ is steeds kalm en voorbereid, maar ook vaardig en meedogenloos in hoe hij of zij omgaat met de grootste vijand: ‘informatie-overload’.

HOE WORD JE EEN PRODUCTIVITEITS NINJA™?

  • Vervang demotiverende lijstjes door een persoonlijk productiviteitssysteem.
  • Overwin stress, brandjes blussen, uitstelgedrag en informatie-overload.
  • Voorkom dat je de hele dag in beslag genomen wordt door e-mail, afleidingen en onderbrekingen.
  • Optimaliseer het gebruik van je energie, concentratie en motivatie.
  • Hanteer handige tools, software en Apps om sneller en slimmer te werken.
Fokke Kooistra - Trainer IFBD
Leer als Ninja niet harder maar juist slimmer te werken en ga van time- naar aandacht management.

Fokke Kooistra - Trainer IFBD

De training wordt verzorgd door Fokke Kooistra, Productiviteits Ninja™ bij Think Productive. Fokke is een enthousiaste en dynamische trainer, consultant en ondernemer. Hij is een veelgevraagd spreker en coach. Al meer dan tien jaar is hij gepassioneerd door productiviteit en slimmer werken. Hij heeft veel ervaring in het trainen en coachen van mensen uit allerlei soorten organisaties. Als geen ander weet hij met veel humor mensen te inspireren meer uit hun dag te halen en anders en bewuster te leven.

Think Productive – opgericht in 2009 door Graham Alcott – is een toonaangevend en snelgroeiend trainingsbureau dat wereldwijd organisaties helpt om informatie-overload de baas te worden en meer te doen met minder stress.

Inclusief voor elke deelnemer!

Deze vertaalde bestseller leert je waarom de time management technieken van oudsher in deze tijden van informatieoverload niet langer werken. De principes van dit boek en deze workshop zijn geen hogere wiskunde. Het zou ons niet verbazen dat je regelmatig dingen herkent en misschien al toepast. De kracht van de Productiviteits Ninja™ zit hem in het consequent werken volgens de workflow die je in deze workshop meekrijgt.

Naast de waardevolle documentatiebundel, krijgt u bij deelname aan deze training het boek ‘Zo word je een productiviteitsNINJA’ van uw trainer Fokke Kooistra mee naar huis. 

Zeer bruikbare tips, geen ingewikkelde theorieën, maar iets waarmee je onmiddellijk aan het werk kan.

Natalie, QHSE

Heel fijn en bruikbaar gebracht.

Reinaart, Technical Manager
Neem voor meer informatie contact met ons op
Datum & locatie van geplande sessie(s):
Hou mij op de hoogte van nieuwe data
Kostprijs
Inschrijven Inschrijven * Per extra deelnemer aan een open, klassikaal leerprogramma ontvangt u 5% korting op het totaalbedrag met een maximum van 20% (= 5 deelnemers of meer).
Corona-proof leren bij het IFBD

Klik hier en vind alle maatregelen die we hebben genomen om onze trainingen op een veilige manier te laten verlopen.

Managen met tegenwind

Positief en veerkrachtig leiderschap is – zeker nu alles wat moeilijker gaat – uw enige manier om te slagen. Het IFBD helpt u graag bij het uitstippelen van uw (nieuwe) weg. In deze brochure “Managen met tegenwind” vindt u +/- 40 gedegen programma’s die u, uw team en uw organisatie future proof maken. Vandaag worden andere dingen van u verwacht en ook u verwacht vandaag andere dingen.

Uw persoonlijk carrièrepad: waar staat u vandaag en waar wilt u morgen staan

Het IFBD ontwikkelde speciaal voor u deze unieke carrière-testen, waarbij u uw persoonlijk leer- en groeipad kunt vinden. Het IFBD adviseert zo welke training u vandaag én morgen nodig heeft om uw ambities te realiseren. Klik op het respectievelijke leerpad.  (6 minuten per test).

(Klik op één van deze groeipaden voor een ‘in depth self assessment’ en ontvang een gevalideerd testresultaat.)

Quinn Test: ontdek uw talent als business professional
Anderen bekeken ook
Writers academy Verbaal meesterschap Verbaal meesterschap Lees meer lees meer Persoonlijke efficiëntie Van perfectionist naar optimalist Van perfectionist naar optimalist Lees meer lees meer Strategie & innovatie De businesscase als succesfactor voor projecten De businesscase als succesfactor voor projecten Lees meer lees meer Strategie & innovatie Masterclass Assortiment & Merchandising Masterclass Assortiment & Merchandising Lees meer lees meer