Master your TODO list: extra tijd door persoonlijke effectiviteit - IFBD
Master your TODO list: extra tijd door persoonlijke effectiviteit

Master your TODO list: extra tijd door persoonlijke effectiviteit

  • U leert niet alleen prioriteiten te stellen, maar vooral meer te doen door een juiste focus.
  • U leert hoe een lege mailbox de voorwaarde is voor persoonlijke effectiviteit.
  • U leert uw to-do’s te overwinnen zodat u zich kunt concentreren op de echte belangrijke zaken.

VINDT U NOG RUST OP KANTOOR …

Druk, druk, druk! Een overvolle mailbox, geen overzicht meer en steeds het knagende “Ik ben toch niets vergeten…?” Hoewel u goed bent in uw vak, verliest u zich steeds vaker in alle drukte en details. U vindt het steeds lastiger het overzicht te behouden en u bent bang steken te laten vallen. Er komt steeds meer werk op u af, het aantal projecten en nieuwe taken wisselen elkaar zo snel af dat onvermijdelijk uw output hieronder lijdt. Uw agenda, inbox en to-do-lijst blijven overvol. Voor iedere te schrappen opdracht of e-mail komen er twee nieuwe bij. En thuis slaagt u er niet in uw werk los te laten … Het komende jaar zal deze werkdruk voor u alleen maar toenemen: uw management verwacht van u een nog grotere én efficiëntere output en de druk van uw klanten neemt steeds toe. Fouten worden niet getolereerd. Snelheid én accuraatheid staan meer dan ooit centraal. De toenemende werkdruk zal ook uw dagelijkse werkplanning danig verstoren … En werk wordt steeds meer een bron van onrust in plaats van zelfontplooiing.

WIE HEEFT NOOD AAN EXTRA TIJD?

Dit programma werd speciaal ontwikkeld voor managers, ondernemers, professionals of medewerkers, die hun doelen sneller willen bereiken, hun inbox onder controle willen houden, baas willen zijn over hun todo lijst – én die extra tijd nodig hebben. In slechts 1 dag maakt u zich de kern, tips en trucs eigen van een eigentijdse timemanagement-methodiek. U tilt uw productiviteit en effectiviteit naar een hoger niveau. U kunt precies de zaken doen die nodig zijn om extra tijd te maken voor de dingen die u belangrijk vindt en uw carrière vooruit helpen.

Wat mag u verwachten als resultaat na deze workshop:
> U leert terug over dingen na te denken i.p.v. aan zaken te denken die u nog moet doen.
> U krijgt een duidelijk omlijnd kader voor uw projecten en kleinere taken. Het wordt ook duidelijker wanneer het project afgewerkt is.
> Stress is vervangen door intensiteit.
> U blust niet langer brandjes, maar u krijgt proactief de juiste dingen gedaan.

Deze training is direct toepasbaar. U leert meer effectieve en efficiënte manieren om extra resultaat te behalen. Deze workshop is geïnspireerd door o.a. Mark Forrester (Do it Tomorrow), Kaizen, Peter Drucker (The Effective Executive) en David Allen (GTD – Getting Things Done).

FACULTATIEF EXTRA HALVE DAG: ELKE DAG UW MAILBOX LEEG IN 2 MAAL 15 MINUTEN

Ongetwijfeld probeert ook u controle te houden over de honderden mails die dagelijks binnen lopen. Zo komt u niet toe tot het echte werk … Het niet onder controle krijgen van de inbox is een probleem waar de meeste managers en kenniswerkers vandaag de dag mee worstelen. Een probleem dat hen weghoudt van belangrijke taken en dikwijls voor veel stress en onrust zorgt. Omdat dit ook makkelijk anders kan, ontwikkelde het IFBD een methode waarbij u leert om de principes van ‘Master Your Todo list’ te integreren in Outlook en in slechts 2 x 15 minuten per dag uw inbox leeg te maken, waardoor er ruimte en overzicht komt voor het echte werk. Vertrekkende vanuit de basisconcepten van ExtraTijd, leert u op een halve dag de belangrijke principes in Outlook. Hierna duikt u samen met de docent in Outlook zelf. Geen Powerpoint-slides dus, maar intensief werken met Outlook. Slaag erin uw mailbox leeg te maken. Elke dag opnieuw …

Johan D'Haeseleer - Trainer IFBD
Het slechte nieuws is dat tijd vliegt. Het goede nieuws is dat jij de piloot bent.

Johan D'Haeseleer - Trainer IFBD

Johan D’Haeseleer richtte in 2007 LeverageD op. De doelstelling is individuen (en dus ook organisaties) een hefboom te bezorgen om extra resultaat te halen. Eerder was hij verantwoordelijk voor de training en ontwikkeling van de groep Colruyt. In dezelfde organisatie leerde hij de “stiel” van werkvereenvoudiger, later als manager van deze afdeling (80 werkvereenvoudigers). Zijn opleiding als Industrieel Ingenieur hielp om de technische kant van veranderingen onder de knie te krijgen. Een MBA-opleiding zorgde voor extra inzichten in de interactie tussen verschillende onderdelen in een organisatie. Vijftien jaar ervaring in veranderingsprojecten leerden hem, met vallen en opstaan, de menselijke dimensie naast de technische kant.

Waardevolle dag!

Bart, Senior Account Manager

Fijne, bruikbare opleiding die je meteen aan de slag zet. Helpt meteen CONCREET met je todo list.

Lien, Global Talent Manager

Dank! Was uiterst interessant!

Filip, After-Sales Manager
Neem voor meer informatie contact met ons op
Datum & locatie van geplande sessie(s):
Hou mij op de hoogte van nieuwe data
Kostprijs
Inschrijven Inschrijven * Per extra deelnemer aan een open, klassikaal leerprogramma ontvangt u 5% korting op het totaalbedrag met een maximum van 20% (= 5 deelnemers of meer).
Corona-proof leren bij het IFBD

Klik hier en vind alle maatregelen die we hebben genomen om onze trainingen op een veilige manier te laten verlopen.

Managen met tegenwind

Leren in deze complexe en onzekere tijden is een must. Daarom maakte het IFBD een unieke selectie uit haar totaalaanbod en bundelde deze in de brochure ‘Managen met Tegenwind’. Klik op de titel en download de brochure.

Binnen de acht fundamentele bouwstenen van een future proof manager en organisatie, selecteerden wij telkens vier essentiële én robuuste programma’s. Van strategie en leiderschap, over communicatie en finance, naar project management en HR tot sales en output …

Deze programma’s bezorgen u het noodzakelijke kompas en helpen u uw zeilen én die van uw team terug aan de wind te zetten.

 

Uw persoonlijk carrièrepad: waar staat u vandaag en waar wilt u morgen staan

Het IFBD ontwikkelde speciaal voor u deze unieke carrière-testen, waarbij u uw persoonlijk leer- en groeipad kunt vinden. Het IFBD adviseert zo welke training u vandaag én morgen nodig heeft om uw ambities te realiseren. Klik op het respectievelijke leerpad.  (6 minuten per test).

 

 

(Klik op één van deze groeipaden voor een ‘in depth self assessment’ en ontvang een gevalideerd testresultaat.)

Quinn Test: ontdek uw talent als business professional
Anderen bekeken ook
Persoonlijke efficiëntie De kalme professional De kalme professional Lees meer lees meer Persoonlijke efficiëntie Nooit meer te druk … Nooit meer te druk … Lees meer lees meer Persoonlijke efficiëntie Breintraining voor managers Breintraining voor managers Lees meer lees meer Persoonlijke efficiëntie Glashelder werken Glashelder werken Lees meer lees meer