Verhoog uw output & productiviteit met ChatGPT

Verhoog uw output & productiviteit met ChatGPT

  • Ontdek hoe ChatGPT (administratieve) taken stroomlijnt, waardoor u meer tijd overhoudt voor strategische opdrachten en projecten.
  • Gebruik de precisie van ChatGPT bij het genereren van teksten, e-mails en rapporten en bij het analyseren van informatie, waardoor fouten worden geminimaliseerd.
  • Leer hoe u met ChatGPT repetitieve taken automatiseert en zo uw productiviteit verhoogt.

MENS EN MACHINE IN PERFECTE HARMONIE

Hoewel er steeds meer van u verwacht wordt, heeft u steeds minder tijd om de dingen ook gedaan te krijgen. En toch kunt u  – met een minimale inspanning – uw productiviteit en output structureel opdrijven. Niet door harder, wel door slimmer te werken…  

Want ChatGPT is uw ultieme virtuele assistent die de dingen voor u gedaan krijgt. In uw digitale werkplek, moet u ook uw traditionele werkmethodes in vraag durven te stellen. En of het nu gaat om het genereren van ideeën, het schrijven van e-mails of het samenstellen van rapporten, ChatGPT staat 24/7 paraat om u te ondersteunen. En hierdoor bespaart u – zonder in te boeten aan de kwaliteit van uw werk – kostbare tijd.

PROMPTING: VAN LEERLING TOT MEESTER

Het opstellen van de juiste prompt in ChatGPT is echter bepalend voor het verkrijgen van het goede antwoord. Deze hands-on module biedt praktische oefeningen waarmee u de basisvaardigheden van prompting onder de knie krijgt en geavanceerde tactieken aangeleerd krijgt om ChatGPT optimaal te benutten.

INNOVATIE IN ADMINISTRATIEVE EFFICIËNTIE: WERK SNELLER EN VAAK OOK BETER

Tijdens de rest van de dag worden diverse (administratieve) processen ontrafeld en leert u hoe u deze kunt automatiseren met ChatGPT.  Van het maken van leesbare rapporten, heldere samenvattingen, doordachte e-mails en nieuwe content voor nieuwsbrieven of social media posts. Tot het opstellen van complexe Excel dashboards, cruciale rekenbladen en imponerende PowerPoints. ChatGPT is uw partner in crime.  

CHATGPT ALS UW PERSOONLIJKE ASSISTENT

Onze expert trainer Arnaud Llamos Bravo leert u hoe u van ChatGPT uw persoonlijke-virtuele assistent kunt maken. En dit bij diverse taken, van Excel-gegevensanalyse tot contentcreatie voor social media. U ontdekt de magie van AI-aangedreven e-mails en doorbreekt taalbarrières in uw rapporten, waardoor u uw administratieve taken op een geheel nieuw niveau van productiviteit en efficiëntie brengt. 

Tijdens dit programma ontdekt u de grenzeloze mogelijkheden én toepassingen van ChatGPT en AI om zo uw (administratieve) processen te stroomlijnen én te versnellen. Deze training biedt een diepgaande introductie tot de krachtige toepassingen van ChatGPT, waarmee u uw workflow optimaliseert en taken met een ongekende efficiëntie uitvoert.

Werk slimmer, niet harder en laat uw administratieve taken over aan ChatGPT.  

Arnaud Llamas Bravo – Trainer IFBD
ChatGPT versnelt niet alleen je workflow, maar verbetert ook je output. Werk daarom zeker niet harder, maar vooral slimmer en gebruik ChatGPT als je ultieme virtuele assistent.

Arnaud Llamas Bravo – Trainer IFBD

Arnaud Llamos Bravo is zonder twijfel een toonaangevende expert op het gebied van AI en ChatGPT, met een rijke achtergrond in talentacquisitie. Afgestudeerd in Computer Science, betrad Arnaud aanvankelijk de ICT-wereld bij vooraanstaande bedrijven zoals Arinos en Sogeti. In 2007 maakte hij de overstap naar Clearsource als Sr. Recruitment Consultant.

In 2012 zette Arnaud zijn eigen onderneming, Taleevo, op, gericht op het bieden van een geavanceerde online wervingsapplicatie. In recentere jaren heeft hij zijn expertise als Recruitment Consultant toegepast bij diverse organisaties, waaronder Stepstone, Experis, Elia, DXC Technologies, AGC, Egov Select, Kone, Proximus, en meer. In 2023 bundelde hij zijn unieke kennis als recruiter met zijn technische ICT-achtergrond in RecruitWithAI.be, waar hij diverse AI-programma’s ontwikkelde.  

Arnauds buitengewone ervaring als business professional, gecombineerd met zijn diepgaande technische kennis, maken hem de ideale trainer voor dit programma. Zijn vermogen om strategisch in te spelen op zowel menselijke als technologische aspecten onderscheidt hem als een leidende figuur op dit nieuwe en vernieuwende vakgebied.

Heel aangename lesveger. Rustig en aandacht voor iedereen. Praktische tips & tricks.

Kristel, Diensthoofd

De lesgever bracht de stof enthousiast en met veel praktijkvoorbeelden, waardoor ik nu vol inspiratie en tools zit om efficiënter te werken, en zo meer ruimte te creëren voor andere belangrijke zaken. Deze training heeft me echt getriggerd en ik sta te popelen om verder aan de slag te gaan en nog bij te leren.

Sylvie, Algemeen Directeur

Heel interessante AI-opleiding door Arnaud. Dit geeft ons heel wat nieuwe inzichten en tips om hiermee verder aan de slag te gaan. En dit zowel op vlak van recruitering van nieuwe medewerkers als in verband met het optimaliseren van enkele interne processen alsook bij het verbeteren van onze dienstverlening naar onze klanten. Absoluut een aanrader!

Gust, CEO

Een absolute must voor iedereen die op zoek is naar vernieuwende en effectieve manieren om werving en selectie naar een hoger niveau te tillen. Van begin tot eind was de workshop een bron van inspiratie, innovatie en inzicht. De prompt die werden aangereikt zijn een grote meerwaarde, waarvoor dank!

Margot, Talent Acquisition Expert

Super interessante en vindingrijke workshop! Dankzij de AI workshop, gegeven door Arnaud Llamas kan ik nu veel efficiënter en slimmer te werk! Zeker aan te raden! Dank je wel!

Saâda, Senior Talent Acquisition

De training was een echte eye-opener voor mij als HR professional met weinig technische achtergrond. Arnaud heeft me op een enthousiaste en eenvoudige manier de wereld van AI doen ontdekken. Heel boeiend en ook relevant voor mijn persoonlijke leven!

Valerie, Senior HR Officer

Ik moet zeggen, de cursus van Arnaud Llamas Bravo over ChatGPT was gewoon geweldig! Hij deelde superhandige tips en advies over hoe je ChatGPT echt praktisch kunt gebruiken. Arnaud maakte de hele leerervaring zo leuk en begrijpelijk. Hij legde alles zo duidelijk uit en gaf echt goede voorbeelden die me hielpen om ChatGPT beter te begrijpen en in mijn werk te integreren. Ik ben zo blij dat ik deze cursus heb gevolgd! Het heeft echt mijn ChatGPT-game naar een hoger niveau getild. Als je geïnteresseerd bent in ChatGPT, raad ik deze cursus ten zeerste aan!

Kris, Managing Partner

De ééndaagse opleiding 'Verhoog uw productiviteit met ChatGPT' was een schot in de roos! Enthousiaste lesgever, veel praktijkvoorbeelden, vol inspiratie en tools om efficiënter te werken.

Sylvie, Algemeen Directeur

De workshop 'ChatGPT en AI' door Arnaud gaf enorm veel inzichten en praktische tools. Zijn expertise en passie waren voelbaar, met kwalitatieve prompts en een 'capacity building' aanpak.

Amina, Leadership Empowerment Coach

De eendaagse training 'Workshop chatGPT & AI' was een nuttige introductie voor leken. Arnaud is een inspirerende leraar die AI begrijpelijk maakt. Absoluut aan te raden voor AI-nieuwkomers.

Koen, Legal Advisor

Buitengewoon nuttig om te leren over chatgpt. Van plan deze kennis toe te passen binnen mijn organisatie voor verbeterde operationele efficiëntie. Kijk uit naar toekomstige sessies.

Gust, CEO

Als boekhouder met 15 jaar ervaring ben ik onder de indruk van de mogelijkheden van Chat GPT. Deze workshop heeft mijn verwachtingen overtroffen en mijn efficiëntie en werkplezier aanzienlijk verbeterd.

Michael, Accountant

De cursus van Arnaud over ChatGPT was geweldig! Superhandige tips en advies, duidelijk uitgelegd en met goede voorbeelden. Heeft mijn ChatGPT-game naar een hoger niveau getild.

Kris, Managing Partner

De training was briljant! Uitstekende instructeur, glasheldere richtlijnen, en inspirerend. Veel waardevolle inhoud in korte tijd.

Silke, Lead Talent Manager

Arnaud presenteert met veel passie en expertise rond AI. Hij maakt je wegwijs op een speelse manier.

Emma, Campus Recruiter
Neem voor meer informatie contact met ons op
Datum & locatie van geplande sessie(s):
Hou mij op de hoogte van nieuwe data
Kostprijs
Inschrijven Inschrijven * Per extra deelnemer aan een open, klassikaal leerprogramma ontvangt u 5% korting op het totaalbedrag met een maximum van 20% (= 5 deelnemers of meer).
TOP 10 IFBD-trainingen

Uw persoonlijk carrièrepad: waar staat u vandaag en waar wilt u morgen staan

Het IFBD ontwikkelde speciaal voor u deze unieke carrière-testen, waarbij u uw persoonlijk leer- en groeipad kunt vinden. Het IFBD adviseert zo welke training u vandaag én morgen nodig heeft om uw ambities te realiseren. Klik op het respectievelijke leerpad.  (6 minuten per test).

(Klik op één van deze groeipaden voor een ‘in depth self assessment’ en ontvang een gevalideerd testresultaat.)

Quinn Test: ontdek uw talent als business professional
Managen met tegenwind

Positief en veerkrachtig leiderschap is – zeker nu alles wat moeilijker gaat – uw enige manier om te slagen. Het IFBD helpt u graag bij het uitstippelen van uw (nieuwe) weg. In deze brochure “Managen met tegenwind” vindt u +/- 40 gedegen programma’s die u, uw team en uw organisatie future proof maken. Vandaag worden andere dingen van u verwacht en ook u verwacht vandaag andere dingen.

 

Anderen bekeken ook
Human Resources & Arbeidsrecht AI & ChatGPT in Talentacquisitie AI & ChatGPT in Talentacquisitie Lees meer lees meer Persoonlijke efficiëntie Lean Outlook: pimp uw mailbox Lean Outlook: pimp uw mailbox Lees meer lees meer Persoonlijke efficiëntie Elke dag uw mailbox leeg Elke dag uw mailbox leeg Lees meer lees meer Financieel management voor financiële professionals Artificiële Intelligentie & ChatGPT in Finance Artificiële Intelligentie & ChatGPT in Finance Lees meer lees meer