Verhoog uw output & productiviteit met ChatGPT

Verhoog uw output & productiviteit met ChatGPT

  • Ontdek hoe ChatGPT (administratieve) taken stroomlijnt, waardoor u meer tijd overhoudt voor strategische opdrachten en projecten.
  • Gebruik de precisie van ChatGPT bij het genereren van teksten, e-mails en rapporten en bij het analyseren van informatie, waardoor fouten worden geminimaliseerd.
  • Leer hoe u met ChatGPT repetitieve taken automatiseert en zo uw productiviteit verhoogt.

MENS EN MACHINE IN PERFECTE HARMONIE

Hoewel er steeds meer van u verwacht wordt, heeft u steeds minder tijd om de dingen ook gedaan te krijgen. En toch kunt u  – met een minimale inspanning – uw productiviteit en output structureel opdrijven. Niet door harder, wel door slimmer te werken…  

Want ChatGPT is uw ultieme virtuele assistent die de dingen voor u gedaan krijgt. In uw digitale werkplek, moet u ook uw traditionele werkmethodes in vraag durven te stellen. En of het nu gaat om het genereren van ideeën, het schrijven van e-mails of het samenstellen van rapporten, ChatGPT staat 24/7 paraat om u te ondersteunen. En hierdoor bespaart u – zonder in te boeten aan de kwaliteit van uw werk – kostbare tijd.

PROMPTING: VAN LEERLING TOT MEESTER

Het opstellen van de juiste prompt in ChatGPT is echter bepalend voor het verkrijgen van het goede antwoord. Deze hands-on module biedt praktische oefeningen waarmee u de basisvaardigheden van prompting onder de knie krijgt en geavanceerde tactieken aangeleerd krijgt om ChatGPT optimaal te benutten.

INNOVATIE IN ADMINISTRATIEVE EFFICIËNTIE: WERK SNELLER EN VAAK OOK BETER

Tijdens de rest van de dag worden diverse (administratieve) processen ontrafeld en leert u hoe u deze kunt automatiseren met ChatGPT.  Van het maken van leesbare rapporten, heldere samenvattingen, doordachte e-mails en nieuwe content voor nieuwsbrieven of social media posts. Tot het opstellen van complexe Excel dashboards, cruciale rekenbladen en imponerende PowerPoints. ChatGPT is uw partner in crime.  

CHATGPT ALS UW PERSOONLIJKE ASSISTENT

Onze expert trainer Arnaud Llamos Bravo leert u hoe u van ChatGPT uw persoonlijke-virtuele assistent kunt maken. En dit bij diverse taken, van Excel-gegevensanalyse tot contentcreatie voor social media. U ontdekt de magie van AI-aangedreven e-mails en doorbreekt taalbarrières in uw rapporten, waardoor u uw administratieve taken op een geheel nieuw niveau van productiviteit en efficiëntie brengt. 

Tijdens dit programma ontdekt u de grenzeloze mogelijkheden én toepassingen van ChatGPT en AI om zo uw (administratieve) processen te stroomlijnen én te versnellen. Deze training biedt een diepgaande introductie tot de krachtige toepassingen van ChatGPT, waarmee u uw workflow optimaliseert en taken met een ongekende efficiëntie uitvoert.

Werk slimmer, niet harder en laat uw administratieve taken over aan ChatGPT.  

Arnaud Llamas Bravo – Trainer IFBD
ChatGPT versnelt niet alleen je workflow, maar verbetert ook je output. Werk daarom zeker niet harder, maar vooral slimmer en gebruik ChatGPT als je ultieme virtuele assistent.

Arnaud Llamas Bravo – Trainer IFBD

Arnaud Llamos Bravo is zonder twijfel een toonaangevende expert op het gebied van AI en ChatGPT, met een rijke achtergrond in talentacquisitie. Afgestudeerd in Computer Science, betrad Arnaud aanvankelijk de ICT-wereld bij vooraanstaande bedrijven zoals Arinos en Sogeti. In 2007 maakte hij de overstap naar Clearsource als Sr. Recruitment Consultant.

In 2012 zette Arnaud zijn eigen onderneming, Taleevo, op, gericht op het bieden van een geavanceerde online wervingsapplicatie. In recentere jaren heeft hij zijn expertise als Recruitment Consultant toegepast bij diverse organisaties, waaronder Stepstone, Experis, Elia, DXC Technologies, AGC, Egov Select, Kone, Proximus, en meer. In 2023 bundelde hij zijn unieke kennis als recruiter met zijn technische ICT-achtergrond in RecruitWithAI.be, waar hij diverse AI-programma’s ontwikkelde.  

Arnauds buitengewone ervaring als business professional, gecombineerd met zijn diepgaande technische kennis, maken hem de ideale trainer voor dit programma. Zijn vermogen om strategisch in te spelen op zowel menselijke als technologische aspecten onderscheidt hem als een leidende figuur op dit nieuwe en vernieuwende vakgebied.

Neem voor meer informatie contact met ons op
Datum & locatie van geplande sessie(s):
Hou mij op de hoogte van nieuwe data
Kostprijs
Inschrijven Inschrijven * Per extra deelnemer aan een open, klassikaal leerprogramma ontvangt u 5% korting op het totaalbedrag met een maximum van 20% (= 5 deelnemers of meer).
TOP 10 IFBD-trainingen

Uw persoonlijk carrièrepad: waar staat u vandaag en waar wilt u morgen staan

Het IFBD ontwikkelde speciaal voor u deze unieke carrière-testen, waarbij u uw persoonlijk leer- en groeipad kunt vinden. Het IFBD adviseert zo welke training u vandaag én morgen nodig heeft om uw ambities te realiseren. Klik op het respectievelijke leerpad.  (6 minuten per test).

(Klik op één van deze groeipaden voor een ‘in depth self assessment’ en ontvang een gevalideerd testresultaat.)

Quinn Test: ontdek uw talent als business professional
Managen met tegenwind

Positief en veerkrachtig leiderschap is – zeker nu alles wat moeilijker gaat – uw enige manier om te slagen. Het IFBD helpt u graag bij het uitstippelen van uw (nieuwe) weg. In deze brochure “Managen met tegenwind” vindt u +/- 40 gedegen programma’s die u, uw team en uw organisatie future proof maken. Vandaag worden andere dingen van u verwacht en ook u verwacht vandaag andere dingen.

 

Anderen bekeken ook
Juridische trainingen ChatGPT voor (para)legals ChatGPT voor (para)legals Lees meer lees meer Artificiële Intelligentie & Business IT Black belt Excel Black belt Excel Lees meer lees meer Artificiële Intelligentie & Business IT AI-gedreven Analyse AI-gedreven Analyse Lees meer lees meer Aankoop & facility AI-gedreven Inkoop AI-gedreven Inkoop Lees meer lees meer
[Veld is niet meer gekoppeld!]