Stem en lichaamstaal als fundament van authentiek leiderschap

Stem en lichaamstaal als fundament van authentiek leiderschap

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

We kennen allemaal die momenten waarop alles naar wens verloopt: je wordt gehoord en krijgt de dingen gedaan. Maar er zijn ook van die andere dagen ... niemand luistert naar je en niemand begrijpt je. Ze zeggen ‘ja’ maar doen ‘nee’. Wie denkt dat impact vooral draait om de juiste outfit, een vlot kapsel en dito oneliner, die moeten we teleurstellen. Toegegeven, ‘a bad hairday’ helpt niet, maar dynamisch en overtuigend overkomen, komt van binnenuit.

Alle onderzoeken bevestigen immers dat meer dan 65% van alle communicatie non-verbaal verloopt. En dit kunnen wij sturen: het aannemen van de passende houding, de keuze van de juiste plaats, het afstemmen van bewegingen op het verhaal, een variërend stemvolume, een expressieve mimiek, op het juiste moment oogcontact maken ... Je stem en lichaamstaal moeten je verhaal ondersteunen.

In dit programma leren wij je hoe je het verschil kunt maken door het juiste gebruik van je stem en het toepassen van de elementaire principes van de lichaamstaal. Dit programma is dan ook speciaal gemaakt voor de leidinggevenden die een stap verder willen zetten in hun ontwikkeling en de confrontatie met zichzelf aandurven.

Eerdere deelnemers evalueerden als volgt:

"Kennis van zaken en recht uit de praktijk. Top!"
Christian Lambrechts - Directeur financieel management - Argenta Spaarbank

"Martine brengt de boodschap zeer duidelijk over!"
Slaven Petrusic - Project Manager - Belfor Belgium 

Kostprijs

€ 795 excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info

IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier