Project management voor gevorderden

Project management voor gevorderden

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

PROJECT MANAGEMENT VOOR GEVORDERDEN

Weinig organisaties anno 2019 zijn niet project gedreven. Vanuit de diverse bedrijfsprocessen worden geïntegreerde projecten opgestart met als gevolg dat u – als manager – naast uw technische competenties eveneens nood heeft aan nieuwe management vaardigheden. Daarom brengt het IFBD dit vernieuwde trainingsprogramma: ‘Project Management voor Gevorderden’.

NIEUWE UITDAGINGEN VOOR DE ERVAREN PROJECT MANAGER

Project portfolio management, project gedreven organisaties, project cost management, stakeholdersanalyses, sturen van weerstanden, diverse projectrollen, project quality management, risk management, project time management, managen van multi-culturele projecten, virtuele project teams, change management, … Dit zijn slechts enkele uitdagingen voor de ervaren project-manager. Gedurende deze tweedaagse training krijgt u voor deze en vele andere uitdagingen een bruikbaar stappenplan.

FACTOREN TOT SUCCES IN PROJECT MANAGEMENT

Strategische projecten beslissen vandaag over het succes van de onderneming morgen. Sommige projecten zijn zo ingrijpend dat zelfs de toekomst van een onderneming er van afhangt. En deze projecten vragen ervaren project managers. En toch wordt soms meer aandacht gegeven aan de technische invulling van het project, dan aan het managen van de eigenlijke projectdoelstellingen. Vele projecten mislukken dan ook juist omdat te weinig aandacht gegeven wordt aan de planning en opvolging ervan en teveel aandacht aan het lastenboek en het politieke spel dat er aan vast hangt. Deze training geeft u als ervaren project manager concrete en bruikbare richtlijnen, gebracht in oefeningen en werksessies. U leert niet alleen wat het succes van een project uitmaakt, maar vooral hoe u dat succes persoonlijk kunt beïnvloeden.

Kostprijs

€ 1.295 excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info

IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier