De succesvolle product manager

De succesvolle product manager

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

Uw finale opdracht als product manager is met uw product(-lijn) volume te creëren, een duidelijk merkimago op te bouwen en zo winst te genereren. U bent immers verantwoordelijk voor alle dimensies van uw product: van een succesvolle marktintroductie over het verkopen van het product tot het verkrijgen van een steeds groter marktaandeel. Het nemen van de juiste beslissingen maakt dan ook het succes uit van uw product én uw job. Tijdens deze 2-daagse cursus leert u hoe u uw productmarketingstrategie optimaliseert in een markt met steeds kortere productlevenscycli en een steeds dreigender concurrentie.

DOELGERICHT PROGRAMMA

Dit programma werd opgesteld speciaal voor de Product Manager, Marketing Directeur, Commercieel Directeur, Sales Manager, Brand Manager, … en dit zowel vanuit de industrie, de Consumer Goods als de dienstensector.

LEERMETHODIEK

Deze training is een perfect uitgebalanceerde mix van theoretische concepten, tools en technieken en integraal uitgewerkte oefeningen en case studies.

Eerdere deelnemers evalueerden als volgt:

"Bijzonder interessant. Uitzonderlijk begenadigd docent. Doet de ogen open gaan! Zowel naar inhoud als naar aanpak is de opleiding die Jan Jacobs geeft mijns inziens van hoge kwaliteit"
Hendrik Ballegeer - Product Manager Certipost

"Jan is een gedreven lesgever! Heel slim en marketeer in hart en nieren."
Kris Gaudaen - Vygon - Junior Product Manager

Kostprijs

€ 1.295 excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info

IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier