AI innovatie in marketing & communicatie

AI innovatie in marketing & communicatie

  • Leer hoe AI, zoals ChatGPT, routinetaken automatiseert, ruimte makend voor creativiteit en strategie.
  • Ontdek hoe AI klantinteracties personaliseert voor betere betrokkenheid en loyaliteit.
  • Verwerf inzichten in klantgedrag en markttrends met AI, voor effectievere marketingstrategieën en data analyse.

DE DIGITALE REVOLUTIE 2.0: MARKETING & COMMUNICATIE HERUITGEVONDEN

AI is niet langer verre toekomstmuziek, maar kan vandaag voor u én uw organisatie de ruggengraat vormen van innovatieve marketing & communicatiestrategieën.  Want ChatGPT en andere AI-tools dagen elke conventionele methode uit en verplichten u om uw marketing strategie structureel anders in te vullen.  Want voor het eerst komt technologie en creativiteit op één lijn te liggen en kunt u hier – zonder grote investeringen en complexe IT-tools – gebruik van maken.  Deze cursus is een onmisbaar scharnierpunt indien u uw strategische en creatieve processen wil versterken door de kracht van digitale innovatie en artificiële intelligentie.

ONTKETEN CREATIVITEIT: AUTOMATISERING ALS UW CREATIEVE MUSE

Het vergt moed om uw traditionele processen los te laten en ChatGPT en AI te integreren in uw marketing & communicatiestrategie. Maar automatisering van (vaak routine) taken betekent niet het einde van creativiteit, maar net de start van een ongekende creatieve vrijheid. U wordt gestuurd met nieuwe ideeën en dit in een digitale marketingwereld die schreeuwt om originaliteit. Het is een uitnodiging om te experimenteren, te innoveren, en de regels van engagement te herschrijven.

KLANTINTERACTIE TRANSFORMEREN: DE KRACHT VAN PERSONALISATIE

Deze training illustreert hoe AI de klantinteractie transformeert door ongeëvenaarde personalisatiemogelijkheden. Deelnemers leren hoe ze met AI-technologieën diepgaande verbindingen kunnen opbouwen en klantrelaties kunnen versterken, wat cruciaal is voor het succes in het huidige digitale tijdperk.

WAT MAG U VERWACHTEN

Deze interactieve en praktijkgerichte training neemt u mee op een ontdekkingsreis door de wereld van AI in marketing en communicatie. U leert hoe u alledaagse taken kunt automatiseren, waardoor u meer ruimte creëert voor innovatie en strategische planning. Van het creëren van boeiende content tot het personaliseren van klantinteracties, en van data-analyse tot effectief merkbeheer – alles komt aan bod.

Deze cursus is zorgvuldig samengesteld voor zowel ervaren marketeers en communicatiemanagers als voor diegenen die nieuw zijn in het veld. Door een combinatie van theoretische inzichten, praktijkvoorbeelden en actieve opdrachten krijgt u niet alleen een diepgaand begrip van de mogelijkheden van AI, maar leert u ook hoe u deze innovaties kunt toepassen in uw dagelijkse werk.

Vincent Roders - Trainer IFBD
Wie de AI-revolutie in marketing negeert, riskeert achter te blijven in een wereld die steeds sneller innoveert. Zonder de kracht van artificiële intelligentie missen marketingprofessionals niet alleen een ongekende efficiëntie en personalisatie, maar zetten ze ook hun merk op het spel in een competitief digitaal landschap waarin vooruitgang en innovatie de enige constante zijn.

Vincent Roders - Trainer IFBD

Vincent Roders is een gerenommeerde expert in digitale marketing en de oprichter van DNomads, een innovatief bedrijf dat zich richt op het integreren van artificiële intelligentie in marketingstrategieën. Met een achtergrond in marketing en technologie heeft Vincent zich gepositioneerd als een voorloper in het toepassen van AI-tools zoals ChatGPT om marketing- en communicatieprocessen te transformeren.

Zijn carrière kenmerkt zich door een diepgaande expertise in digitale strategieën, contentcreatie, klantengagement en data-analyse. Vincent heeft gewerkt met een breed scala aan bedrijven, van startups tot multinationals, en heeft hen geholpen hun digitale aanwezigheid te versterken en hun marketinginspanningen te optimaliseren door de kracht van technologie.

Als veelgevraagd spreker en consultant is Vincent bekend om zijn vermogen om complexe concepten in begrijpelijke termen uit te leggen, en zijn passie voor innovatie in marketing is aanstekelijk. Hij legt een sterke nadruk op het belang van personalisatie en klantgerichtheid in het digitale tijdperk, waarbij hij bedrijven leert hoe ze AI kunnen gebruiken om unieke klantervaringen te creëren.

Vincent’s leiderschap bij DNomads weerspiegelt zijn visie op de toekomst van marketing: een landschap waar technologie en menselijke creativiteit samenkomen om krachtige, effectieve campagnes te leveren die resoneren met het publiek. Zijn werk draagt bij aan het vormgeven van de toekomst van digitale marketing, waarbij hij bedrijven voorbereidt op succes in een steeds veranderende digitale wereld.

Neem voor meer informatie contact met ons op
Datum & locatie van geplande sessie(s):
Hou mij op de hoogte van nieuwe data
Kostprijs
Inschrijven Inschrijven * Per extra deelnemer aan een open, klassikaal leerprogramma ontvangt u 5% korting op het totaalbedrag met een maximum van 20% (= 5 deelnemers of meer).
TOP 10 IFBD-trainingen

Uw persoonlijk carrièrepad: waar staat u vandaag en waar wilt u morgen staan

Het IFBD ontwikkelde speciaal voor u deze unieke carrière-testen, waarbij u uw persoonlijk leer- en groeipad kunt vinden. Het IFBD adviseert zo welke training u vandaag én morgen nodig heeft om uw ambities te realiseren. Klik op het respectievelijke leerpad.  (6 minuten per test).

(Klik op één van deze groeipaden voor een ‘in depth self assessment’ en ontvang een gevalideerd testresultaat.)

Quinn Test: ontdek uw talent als business professional
Managen met tegenwind

Positief en veerkrachtig leiderschap is – zeker nu alles wat moeilijker gaat – uw enige manier om te slagen. Het IFBD helpt u graag bij het uitstippelen van uw (nieuwe) weg. In deze brochure “Managen met tegenwind” vindt u +/- 40 gedegen programma’s die u, uw team en uw organisatie future proof maken. Vandaag worden andere dingen van u verwacht en ook u verwacht vandaag andere dingen.

 

Anderen bekeken ook
Artificiële Intelligentie & Business IT Betere offertes schrijven met ChatGPT Betere offertes schrijven met ChatGPT Lees meer lees meer Writers academy De 6 geheimen van het overtuigen volgens Cialdini De 6 geheimen van het overtuigen volgens Cialdini Lees meer lees meer Artificiële Intelligentie & Business IT AI & ChatGPT in Talentacquisitie AI & ChatGPT in Talentacquisitie Lees meer lees meer Strategie & innovatie Uw rol als Business Analist Uw rol als Business Analist Lees meer lees meer