Lean Outlook: pimp uw mailbox - IFBD
Lean Outlook: pimp uw mailbox

Lean Outlook: pimp uw mailbox

  • U leert hoe u Outlook laat werken voor u, in plaats van zelf te werken voor Outlook.
  • U leert hoe u sneller, effectiever en productiever uw mails, taken en projecten kunt beheren en opvolgen.
  • U leert Outlook te tunen en te pimpen naar uw eigen noden en wensen.

WIN 30 MINUTEN PER DAG DOOR LEAN OUTLOOK

Outlook is een uitermate krachtig werkinstrument. En toch gebruikt u vermoedelijk – net zoals meer dan 80% van alle gebruikers – maar 20 % van alle functionaliteiten: het elementaire lezen, beantwoorden en verzenden van e-mail én het bijhouden van agenda’s. En dat is het dan … Experimenteren durft u niet (‘e-mail en agenda vormen de basis van mijn professioneel bestaan’). En voor zoeken heeft u geen tijd (‘alleen het verwerken van mijn dagelijkse mail kost mij vaak al meer dan een halve dagtaak’). Maar toch beseft u dat Outlook u het leven makkelijker kan maken. Dat u tijd kunt besparen. Dat u informatie sneller en accurater kunt terugvinden. Dat u uw agenda proactief kunt beheren. Dat u taken kunt maken én opvolgen. Maar hoe pakt u dit aan?

DE DIRTY TRICKS VAN OUTLOOK: WORD LEAN & MEAN

Daarom organiseert het IFBD deze unieke turbo-training LEAN OUTLOOK. Omdat u uw taken doelgericht wilt aanpakken, moet u heel wat van uw taken in Outlook automatiseren. Laat outlook voor u werken, bespaar kostbare tijd en ga ’s avonds naar huis met een lege mailbox en afgewerkte to do’s … Na deze dag:
> gebruikt u Rules & Quicksteps om uw Outlook te pimpen en laat u Outlook automatisch taken uitvoeren;
> organiseert u in een handomdraai Meetings, Appointments en Events en dit met al uw contacten (collega’s, leveranciers, klanten, …);
> verliest u niet langer tijd met het zoeken naar informatie, mails of gemaakte afspraken;
> creëert u duidelijke Overzichten en eigen Views, werkt u met Filters en Conditional Formatting;
> maakt u van mails taken en van taken mails;
> wint u elke dag 30 minuten die u kunt besteden aan echt belangrijke dingen …

PIMP UW MAILBOX: NIET VOOR ROOKIES

Deze training is voor iedereen die reeds een goede basiskennis heeft van Outlook, maar meer wil halen uit zijn of haar mail- en agenda tool. U leert sneller maar vooral efficiënter te werken. Dit is echter geen time management training, maar een toolboxtraining: u leert hoe u Outlook kunt tunen en pimpen naar uw eigen noden en wensen. Deze training levert hierdoor voor elke gebruiker direct rendement.

Wouter van Betten - Trainer IFBD
Vele professionals gebruiken Outlook louter als mailbox en agenda. Experimenteren durf je niet want Outlook bepaalt je dag. En om zelf te zoeken heb je de tijd niet want het beantwoorden van je mails kost je al een halve dag.

Wouter van Betten - Trainer IFBD

Wouter van Betten studeerde af in 1998 aan de Katholieke Hogeschool Mechelen in de richting IT – Training and Support, nadat hij al een Bachelor in handen had. Hij kon onmiddellijk aan de slag bij zijn stagebedrijf waar hij snel uitgroeide tot Senior Trainer in MS Office. Hij trainde o.a. voor KBC, De Lijn, NMBS, Bayer, Degussa, Justitie Nederland en voor ExxonMobil in vijf verschillende landen. Als Microsoft Office Specialist Master Instructor werkte hij hierna o.m. voor de VDAB en dit op verschillende projecten. Sinds meer dan vijf jaar werkt hij voor het IFBD als MS Office trainer. Hiernaast heeft hij nu zijn eigen trainingsbureau IsTc bvba (beter gekend als PCTraining.BE) waar hij o.a. traint voor Telenet, De Persgroep Publishing, Nyrstar, Mobistar, … Hij ontwikkelde – uniek in Europa – een online-testingtool om het niveau van de cursisten vooraf beter te kunnen bepalen om zo écht training op maat te kunnen aanbieden. Wouter heeft een unieke kennis van MS Office wat hem de meest geschikte trainer maakt voor deze workshop. Wouters Outlook training is zijn paradepaardje: hij gaat er immers prat op dat elke deelnemer én grootgebruiker van Outlook, na deze training minimaal 30 minuten per dag wint.

Neem voor meer informatie contact met ons op
Datum & locatie van geplande sessie(s):
Hou mij op de hoogte van nieuwe data
Kostprijs
Inschrijven Inschrijven * Per extra deelnemer aan een open, klassikaal leerprogramma ontvangt u 5% korting op het totaalbedrag met een maximum van 20% (= 5 deelnemers of meer).
Managen met tegenwind

Leren in deze complexe en onzekere tijden is een must. Daarom maakte het IFBD een unieke selectie uit haar totaalaanbod en bundelde deze in de brochure ‘Managen met Tegenwind’. Klik op de titel en download de brochure.

Binnen de acht fundamentele bouwstenen van een future proof manager en organisatie, selecteerden wij telkens vier essentiële én robuuste programma’s. Van strategie en leiderschap, over communicatie en finance, naar project management en HR tot sales en output …

Deze programma’s bezorgen u het noodzakelijke kompas en helpen u uw zeilen én die van uw team terug aan de wind te zetten.

 

Uw persoonlijk carrièrepad: waar staat u vandaag en waar wilt u morgen staan

Het IFBD ontwikkelde speciaal voor u deze unieke carrière-testen, waarbij u uw persoonlijk leer- en groeipad kunt vinden. Het IFBD adviseert zo welke training u vandaag én morgen nodig heeft om uw ambities te realiseren. Klik op het respectievelijke leerpad.  (6 minuten per test).

 

 

(Klik op één van deze groeipaden voor een ‘in depth self assessment’ en ontvang een gevalideerd testresultaat.)

Quinn Test: ontdek uw talent als business professional
Anderen bekeken ook
Persoonlijke efficiëntie Turbomanagement Turbomanagement Lees meer lees meer Persoonlijke efficiëntie Interpersonal effectiveness Interpersonal effectiveness Lees meer lees meer Persoonlijke efficiëntie Van perfectionist naar optimalist – ONLINE WORKSHOP Van perfectionist naar optimalist – ONLINE WORKSHOP Lees meer lees meer Strategie & innovatie Opex & Lean – masterclass operational excellence & lean Opex & Lean – masterclass operational excellence & lean Lees meer lees meer