OPEX & LEAN - Masterclass Operational Excellence & Lean

OPEX & LEAN - Masterclass Operational Excellence & Lean

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

OPEX EN LEAN: ESSENTIEEL IN 2020

Vandaag is Operational Excellence hét belangrijkste thema, zowel in productiebedrijven als serviceorganisaties. Operational Excellence heeft immers als doel om de operationele winst te maximaliseren. Enerzijds door de kosten zo laag mogelijk te houden, anderzijds door maximale waarde toe te voegen en zo meerwaarde te creëren voor de klant. En net hierdoor worden de opbrengsten opnieuw verhoogd … Klinkt logisch, maar makkelijk is het niet.

DURF UW KLANT CENTRAAL TE STELLEN

Dit betekent echter – in tegenstelling tot de traditionele optimalisatiestrategieën – dat bij Operational Excellence de klant centraal staat. Of beter nog: het doel is efficiënt en doelgericht die producten en diensten te maken en te leveren waarvan uw klant wakker ligt. Daarom heeft Operational Excellence alles te maken met kwaliteit, snelheid, leverbetrouwbaarheid en innovatie. 

SLANKE EN KLANTGERICHTE PROCESSEN

Niet alleen de maakindustrie, maar ook de dienstenorganisaties en non-profitorganisaties moeten vandaag steeds meer doen met minder mensen en minder middelen. En dit maakt Operational Excellence onmisbaar. Dit gekoppeld aan lean management garandeert slanke en efficiënte processen wat resulteert in de door de klant verwachte diensten of producten.

Eerder deelnemers evalueerden als volgt:

"Dirk combineert academische skills met pakken praktische ervaring, waardoor de aandacht niet verslapt."
Niko Van Goubergen - Bestuurder - Facim

"Op een toffe manier gebracht omwille van de toch zware theorie."
Frank Merckx - Planning & productie - Facim

"Interessante opleiding met veel voorbeelden uit de praktijk!"
Liesbeth Van Heukelom - Coordinator Production Brand - Fidea

Kostprijs

€ 1.295 excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info

IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier