NIEUW

Killer presentation skills

Killer presentation skills

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

ENKELE VERONTRUSTENDE CIJFERS … 

300 miljoen PowerPoint gebruikers maken elke dag 30 miljoen PowerPoint presentaties. En eerlijk is eerlijk: 95% van deze presentaties zijn ronduit slecht. Want 33% van de mensen is bang om een ​​presentatie te maken. 75% is bang om er een te geven. En nog eens 60% twijfelt aan de eigen presentatie. Maar slechte presentaties hebben al meer carrières gekraakt, dan gemaakt …  

MET DE RUG NAAR HET PUBLIEK

En ongetwijfeld heeft u al meerdere van deze slechte presentaties bijgewoond. Of misschien zelf gegeven?  

  • Als toehoorder valt u net niet in slaap. U wordt bedolven onder sheets vol data, voorzetsels, bijvoeglijke naamwoorden en zinloze bijwoorden. U herkent de rug, maar niet het gezicht van de spreker. En wat was nu eigenlijk de boodschap van de presentatie?  
  • Als spreker stopt u meer tijd in uw PowerPoint-slides dan in de boodschap van uw presentatie. Samen met uw toehoorders staart u naar het scherm. En na afloop van uw presentatie bent u verbaasd dat - in de verplichte Q&A - geen enkele vraag volgt. Maar was u wel zo helder en overtuigend?

KILLER PRESENTATION SKILLS

Of u nu een ervaren spreker bent of net begint, deze workshop helpt u om uw impact te vergroten, uw zelfvertrouwen te verhogen en uw presentaties memorabel te maken. U leert hoe u een overtuigende presentatie maakt,  hoe u uw zenuwen overwint, hoe u uw publiek echt betrekt bij uw verhaal en hoe u moeiteloos uw toehoorders bespeelt.

DOOD DOOR POWERPOINT

Het virus “PowerPoint” kiest haar slachtoffers zorgvuldig uit. Aandacht, interesse en inspiratie zijn haar geliefkoosde slachtoffers. Verveling, ergernis en frustratie haar typische symptomen. Deze training leert u effectiever te presenteren zonder PowerPoint. PowerPoint is niet slecht, maar wordt te vaak slecht gebruikt. Vaak als manual bij een training of als virtueel geheugen voor de spreker. En laat dit nu niet de bedoeling zijn. Want u wilt niet dat uw publiek leest … zij moeten luisteren. 

SPREEK ALS EEN CEO, NIET ALS EEN ENTERTAINER

Een goede spreker is niet per sé een geweldige performer die met cliffhangers, woordspelingen en vol humor het publiek inpakt. Een goede spreker is helder, overtuigend en zet aan tot actie. En laat dit nu precies de kenmerken van een goed CEO zijn. Goed spreken is niet het voorrecht van een topmanager, maar het helpt zeker om er één te worden.  

Kostprijs

€ 795 excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info

IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier