Killer presentation skills - IFBD
Killer presentation skills

Killer presentation skills

  • Verhoog uw zelfvertrouwen en maak meer impact.
  • Betrek uw publiek bij uw verhaal en bespeel moeiteloos uw toehoorders.
  • Spreek als een CEO, niet als een entertainer.

ENKELE VERONTRUSTENDE CIJFERS … 

300 miljoen PowerPoint gebruikers maken elke dag 30 miljoen PowerPoint presentaties. En eerlijk is eerlijk: 95% van deze presentaties zijn ronduit slecht. Want 33% van de mensen is bang om een ​​presentatie te maken. 75% is bang om er een te geven. En nog eens 60% twijfelt aan de eigen presentatie. Maar slechte presentaties hebben al meer carrières gekraakt, dan gemaakt …  

MET DE RUG NAAR HET PUBLIEK

En ongetwijfeld heeft u al meerdere van deze slechte presentaties bijgewoond. Of misschien zelf gegeven?  

  • Als toehoorder valt u net niet in slaap. U wordt bedolven onder sheets vol data, voorzetsels, bijvoeglijke naamwoorden en zinloze bijwoorden. U herkent de rug, maar niet het gezicht van de spreker. En wat was nu eigenlijk de boodschap van de presentatie?  
  • Als spreker stopt u meer tijd in uw PowerPoint-slides dan in de boodschap van uw presentatie. Samen met uw toehoorders staart u naar het scherm. En na afloop van uw presentatie bent u verbaasd dat – in de verplichte Q&A – geen enkele vraag volgt. Maar was u wel zo helder en overtuigend?

KILLER PRESENTATION SKILLS

Of u nu een ervaren spreker bent of net begint, deze workshop helpt u om uw impact te vergroten, uw zelfvertrouwen te verhogen en uw presentaties memorabel te maken. U leert hoe u een overtuigende presentatie maakt,  hoe u uw zenuwen overwint, hoe u uw publiek echt betrekt bij uw verhaal en hoe u moeiteloos uw toehoorders bespeelt.

DOOD DOOR POWERPOINT

Het virus “PowerPoint” kiest haar slachtoffers zorgvuldig uit. Aandacht, interesse en inspiratie zijn haar geliefkoosde slachtoffers. Verveling, ergernis en frustratie haar typische symptomen. Deze training leert u effectiever te presenteren zonder PowerPoint. PowerPoint is niet slecht, maar wordt te vaak slecht gebruikt. Vaak als manual bij een training of als virtueel geheugen voor de spreker. En laat dit nu niet de bedoeling zijn. Want u wilt niet dat uw publiek leest … zij moeten luisteren. 

SPREEK ALS EEN CEO, NIET ALS EEN ENTERTAINER

Een goede spreker is niet per sé een geweldige performer die met cliffhangers, woordspelingen en vol humor het publiek inpakt. Een goede spreker is helder, overtuigend en zet aan tot actie. En laat dit nu precies de kenmerken van een goed CEO zijn. Goed spreken is niet het voorrecht van een topmanager, maar het helpt zeker om er één te worden.  

Bob De Rydt
Maak uw presentaties memorabel! En zorg voor warmte én overtuiging in uw verhaal.

Bob De Rydt

Bob De Rydt is partner van Business Markers. Bob is een senior business manager met 20 jaar ervaring in marketing en sales, zowel in B2C en B2B. 

Bob was tot 2018 hoofd marketing out-of-home bij Jacobs Douwe Egberts en lid van het Belux Management Team. Hiervoor was hij o.m. actief bij Colgate-Palmolive, Jet Import (Red Bull), Pernod Ricard en British American Tobacco. Bob is niet alleen een geboren communicator, maar weet bovendien als geen ander hoe u uw presentaties moet opbouwen, vormgeven en overtuigend brengen.  

Neem voor meer informatie contact met ons op
Datum & locatie van geplande sessie(s):
Hou mij op de hoogte van nieuwe data
Kostprijs
Inschrijven Inschrijven * Per extra deelnemer aan een open, klassikaal leerprogramma ontvangt u 5% korting op het totaalbedrag met een maximum van 20% (= 5 deelnemers of meer).
Managen met tegenwind

Leren in deze complexe en onzekere tijden is een must. Daarom maakte het IFBD een unieke selectie uit haar totaalaanbod en bundelde deze in de brochure ‘Managen met Tegenwind’. Klik op de titel en download de brochure.

Binnen de acht fundamentele bouwstenen van een future proof manager en organisatie, selecteerden wij telkens vier essentiële én robuuste programma’s. Van strategie en leiderschap, over communicatie en finance, naar project management en HR tot sales en output …

Deze programma’s bezorgen u het noodzakelijke kompas en helpen u uw zeilen én die van uw team terug aan de wind te zetten.

 

Uw persoonlijk carrièrepad: waar staat u vandaag en waar wilt u morgen staan

Het IFBD ontwikkelde speciaal voor u deze unieke carrière-testen, waarbij u uw persoonlijk leer- en groeipad kunt vinden. Het IFBD adviseert zo welke training u vandaag én morgen nodig heeft om uw ambities te realiseren. Klik op het respectievelijke leerpad.  (6 minuten per test).

 

 

(Klik op één van deze groeipaden voor een ‘in depth self assessment’ en ontvang een gevalideerd testresultaat.)

Quinn Test: ontdek uw talent als business professional
Anderen bekeken ook
Leiding geven aan zichzelf Learn to communicate like hostage negotiators Learn to communicate like hostage negotiators Lees meer lees meer Writers academy Listig in lastige situaties Listig in lastige situaties Lees meer lees meer Writers academy Harder praten helpt niet Harder praten helpt niet Lees meer lees meer Sales Klantgerichte en commerciële vaardigheden voor de medewerker binnendienst Klantgerichte en commerciële vaardigheden voor de medewerker binnendienst Lees meer lees meer