Killer presentation skills

Killer presentation skills

  • Verhoog uw zelfvertrouwen en maak meer impact.
  • Betrek uw publiek bij uw verhaal en bespeel moeiteloos uw toehoorders.
  • Spreek als een CEO, niet als een entertainer.

ENKELE VERONTRUSTENDE CIJFERS … 

300 miljoen PowerPoint gebruikers maken elke dag 30 miljoen PowerPoint presentaties. En eerlijk is eerlijk: 95% van deze presentaties zijn ronduit slecht. Want 33% van de mensen is bang om een ​​presentatie te maken. 75% is bang om er een te geven. En nog eens 60% twijfelt aan de eigen presentatie. Maar slechte presentaties hebben al meer carrières gekraakt, dan gemaakt …  

MET DE RUG NAAR HET PUBLIEK

En ongetwijfeld heeft u al meerdere van deze slechte presentaties bijgewoond. Of misschien zelf gegeven?  

  • Als toehoorder valt u net niet in slaap. U wordt bedolven onder sheets vol data, voorzetsels, bijvoeglijke naamwoorden en zinloze bijwoorden. U herkent de rug, maar niet het gezicht van de spreker. En wat was nu eigenlijk de boodschap van de presentatie?  
  • Als spreker stopt u meer tijd in uw PowerPoint-slides dan in de boodschap van uw presentatie. Samen met uw toehoorders staart u naar het scherm. En na afloop van uw presentatie bent u verbaasd dat – in de verplichte Q&A – geen enkele vraag volgt. Maar was u wel zo helder en overtuigend?

KILLER PRESENTATION SKILLS

Of u nu een ervaren spreker bent of net begint, deze workshop helpt u om uw impact te vergroten, uw zelfvertrouwen te verhogen en uw presentaties memorabel te maken. U leert hoe u een overtuigende presentatie maakt,  hoe u uw zenuwen overwint, hoe u uw publiek echt betrekt bij uw verhaal en hoe u moeiteloos uw toehoorders bespeelt.

DOOD DOOR POWERPOINT

Het virus “PowerPoint” kiest haar slachtoffers zorgvuldig uit. Aandacht, interesse en inspiratie zijn haar geliefkoosde slachtoffers. Verveling, ergernis en frustratie haar typische symptomen. Deze training leert u effectiever te presenteren zonder PowerPoint. PowerPoint is niet slecht, maar wordt te vaak slecht gebruikt. Vaak als manual bij een training of als virtueel geheugen voor de spreker. En laat dit nu niet de bedoeling zijn. Want u wilt niet dat uw publiek leest … zij moeten luisteren. 

SPREEK ALS EEN CEO, NIET ALS EEN ENTERTAINER

Een goede spreker is niet per sé een geweldige performer die met cliffhangers, woordspelingen en vol humor het publiek inpakt. Een goede spreker is helder, overtuigend en zet aan tot actie. En laat dit nu precies de kenmerken van een goed CEO zijn. Goed spreken is niet het voorrecht van een topmanager, maar het helpt zeker om er één te worden.  

Bob De Rydt - Trainer IFBD
Maak uw presentaties memorabel! En zorg voor warmte én overtuiging in uw verhaal.

Bob De Rydt - Trainer IFBD

Bob De Rydt is partner van Business Markers. Bob is een senior business manager met 20 jaar ervaring in marketing en sales, zowel in B2C en B2B. 

Bob was tot 2018 hoofd marketing out-of-home bij Jacobs Douwe Egberts en lid van het Belux Management Team. Hiervoor was hij o.m. actief bij Colgate-Palmolive, Jet Import (Red Bull), Pernod Ricard en British American Tobacco. Bob is niet alleen een geboren communicator, maar weet bovendien als geen ander hoe u uw presentaties moet opbouwen, vormgeven en overtuigend brengen.  

Heel leerrijk! Zeer leuke, interactieve dag.

Melissa, Dossierbeheerder

Aangename docent om naar te luisteren, brengt op een rustige manier de content over.

Ine, Sales support

Zeer leuke intense dag. Praktijkoefeningen zijn zeer waardevol.

Nathalie, Administratief assistent

Een interessant opleiding op een goede locatie.

Jonathan, CEO
Neem voor meer informatie contact met ons op
Datum & locatie van geplande sessie(s):
Hou mij op de hoogte van nieuwe data
Kostprijs
Inschrijven Inschrijven * Per extra deelnemer aan een open, klassikaal leerprogramma ontvangt u 5% korting op het totaalbedrag met een maximum van 20% (= 5 deelnemers of meer).
TOP 10 IFBD-trainingen

Uw persoonlijk carrièrepad: waar staat u vandaag en waar wilt u morgen staan

Het IFBD ontwikkelde speciaal voor u deze unieke carrière-testen, waarbij u uw persoonlijk leer- en groeipad kunt vinden. Het IFBD adviseert zo welke training u vandaag én morgen nodig heeft om uw ambities te realiseren. Klik op het respectievelijke leerpad.  (6 minuten per test).

(Klik op één van deze groeipaden voor een ‘in depth self assessment’ en ontvang een gevalideerd testresultaat.)

Quinn Test: ontdek uw talent als business professional
Managen met tegenwind

Positief en veerkrachtig leiderschap is – zeker nu alles wat moeilijker gaat – uw enige manier om te slagen. Het IFBD helpt u graag bij het uitstippelen van uw (nieuwe) weg. In deze brochure “Managen met tegenwind” vindt u +/- 40 gedegen programma’s die u, uw team en uw organisatie future proof maken. Vandaag worden andere dingen van u verwacht en ook u verwacht vandaag andere dingen.

 

Anderen bekeken ook
Writers academy Help! … Mijn kandidaat liegt Help! … Mijn kandidaat liegt Lees meer lees meer Communicatie, presentatie & impact De psychologie van overtuigen: ijs verkopen aan eskimo’s De psychologie van overtuigen: ijs verkopen aan eskimo’s Lees meer lees meer Writers academy Aanspreken? Gewoon doen! Aanspreken? Gewoon doen! Lees meer lees meer Communicatie, presentatie & impact Telefonisch debiteurenbeheer Telefonisch debiteurenbeheer Lees meer lees meer